Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Brasovul isi depune oficial candidatura pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021

Consilierii locali brașoveni se întâlnesc joi în ședință pentru a supune votului candidatura orașului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

„Pentru început, am avut o discuţie cu reprezentanţi ai Ministerului Culturii şi urmează să stabilim şi cu domnul primar George Scripcaru, ca, în perioada 17 – 21 aprilie să organizăm un festival internţional de nai, «Gheorghe Zamfir», la Braşov. Braşovul trebuie să aibă mai multe evenimente culturale, în special pe perioada verii. Putem transforma Piaţa Sfatului într-o imensă sală unde să organizăm tot felul de spectacole sau concerte, fără taxă, la care să participe atât artişti consacraţi, cât şi cei în devenire”, a declarat viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei, citat de newsbv.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 11 ani

pai parca erati inaintea Sibiului...
Raspunde

karla

Acum 11 ani

pai mai sunt candidate clujul si timisoara. oricum dintre acestea 3 brasovul are cea mai mare sansa. cluj: plin de blocaraie pe dealurile din jurul orasului ceea ce strica serios skyline-ul. dar orasul s-a dezvoltat si reabilitarile sunt ok timisoara: superb cu o istorie bogata dar....s-a cocalarit mult in ultimii ani si s-au inmultit cei colorati.si reabilitarile merg incet deci brasovul are sanse mari. deja arata bine, mai e de lucrat mult la centrul istoric dar nefiind foarte mare(vreo 38 hectare) sunt toate sansele pentru punerea la punct cum trebuie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus