Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Premierul Ponta ii invita pe britanici la Sibiu

În editorialul publicat în ediția de ieri a cotidianului The Times, premierul Victor Ponta le explică cetățenilor bitanici că n-au niciun motiv să se teamă de un eventual val de imigranți români, și chiar îi invită pe supușii reginei să facă un tur al orașelor românești cu personalitate, cum este Sibiul.

”Șomajul este în prezent sub media UE și salariile din sectorul public au crescut, revenind la nivelul lor din 2010, din perioada de pre-austeritate. România s-a dovedit a fi "campionul european" la ajustare fiscală: în aproape nouă luni deficitul public a scăzut de la 5,5 la suta din PIB la 2,8 la sută. Măsuri sociale sunt puse în aplicare - și vor fi suplimentate în viitorul apropiat - pentru a construi sisteme mai puternice de sprijin al membrilor cei mai vulnerabili ai societății noastre. Grija pentru cei vulnerabili, impulsionarea economiei, atragerea de investitori, exploatarea celor mai bune oportunități - acesta este planul meu. Și o mare parte din măsuri opresc oamenii să părăsească România și să caute de lucru în alte țări”, scrie Victor Ponta în The Times.

Editorialul primului ministru se încheie cu o invitație în România, pornind de la exemplul dat de prințul Charles. ”Vom fi foarte bucuroşi să urăm bun venit aici britanicilor, fie că este vorba de o vacanta in satele liniştite pe care Prințul Charles le iubește atât de mult, o halbă în Centrul Vechi al București-ului, un tur al orașelor noastre cu personalitate, cum ar fi Sibiu , Sighisoara sau Brasov, o excursie in Delta Dunarii sau pe litoral. Aţi putea începe pe 7 martie, când se joacă meciul Steaua – Chelsea”, încheie Victor Ponta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

sibian

Acum 9 ani

pai sa le invite la el in orasele lui romanesti Gorj Bucuresti.. ca sibiul este un oras sasesc civilizat si curat..sa vada engleji ce gunoaie si saracie e prin bucuresti.
Raspunde

hopa

Acum 9 ani

unde tata la gorj?sa vada ce?olteni retardati?Sau sai intrebe: de ce arabii au camile, iar romanii olteni?raspuns: arabii au ales primii....
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Astia din POZA in Circulus Parvum/Kleiner Ring/Piata 6 Martie/Piata Mica sunt cumva britanici? Cu astfel de pantaloni sifonati? Si fara costum, numa-n chimesa si nadragi? Fara GÂTLEGAU?
Raspunde

Hansel un Grettel

Acum 9 ani

@Sibian- Oare dumneavoastra, sunteti proprietarul Sibiului? Ce va faceti daca sasii, va trimit acasa in Androhel, ca doar ei au intemeiat Sibiul? Aveti minte putina si ura multa. Iar cultura, nu aveti deloc. Va spun un secret: daca taceti, ceilalti nu-si dau seama ca sunteti tembel.
Raspunde

Siebenburgen

Acum 9 ani

sibiu oras romanesc?:))) asta e tare. CORECTIE ! oras sub ocupatie romaneasca cu populatie aproape exterminata. Hermannstadt spune ceva? este pana si pe capacele de canalizare. si pe alea vechi mai apare si Nagyszeben
Raspunde

kioru

Acum 9 ani

mai degraba o sa mearga sibienii in uk (la munca), decat sa vina englezii in sibiu (in vizita)...
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

pentru hansel und grettel daca nu cunoaste istoria sibiului si sasilor...Cu o existenţă atestată de nouă secole, Sibiul e unul dintre cele mai vechi oraşe din România. Situat în inima Transilvaniei, Sibiul a fost ridicat de coloniştii germani aduşi aici de coroana maghiară. Pe atunci Transilvania era parte a Ungariei, iar coloniştii saşi aveau rolul de a apăra graniţele şi de a dinamiza economia. Într-adevăr saşii au avut un rol benefic asupra zonei creând mai multe oraşe cunoscute şi după numele lor germane / maghiare: Cluj (Klausengurg / Kolozsvar), Sighişoara (Schassburg / Segesvar), Braşov (Kronstadt / Brasso), Bistriţa (Bistritz / Beszterece), Mediaş (Mediasch / Medgyes), Sebeş (Muhlbach / Szaszsebes).
Raspunde

callas

Acum 9 ani

tiganii romani nu citesc \"The Times\"
Raspunde

brrrrrrrrrr

Acum 9 ani

afara cu cotropitorii romani din ardeal............jos rogojinile ...jos retardatii,hotzii si puturosii
Raspunde

im

Acum 9 ani

@brrrrr: daca tot e sa fim corecti si impartiali: afara cu cotropitorii unguri, sasi, secui, tigani, olteni din ardeal. Probabil ca am uitat ceva \'cotropitori\' Si daca tot e sa fim corecti pana la capat: Sibiul e oras sasesc construit pe spatele romanilor. Sa nu ziceti ca satele romanesti ajunse ilegal in mana sasilor erau acolo pe degeaba...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus