Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Megadeth revine in Romania, in 22 mai

Megadeth revine la Bucureşti, cu un show nou şi incendiar care va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane, informează organizatorii, Project Events.

Trupa americană de heavy metal Megadeth a fost formată în 1983, de Dave Mustaine, în urma plecării sale din Metallica. Pionieră a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebră în anii '80, membrii formaţiei schimbându-se însă frecvent, în parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substanţe interzise. Din 1983 până în 2002, Mustaine şi basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanţi în trupă. Formaţia s-a destrămat în 2002, după ce Mustaine a suferit o leziune severă a nervilor de la mâna stângă. Totuşi, după ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu foştii colegi, în 2004, lansând albumul "The System Has Failed", urmat de "United Abominations" (2007). Megadeth a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea, trupa având şi 7 nominalizări consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.

Megadeth a cântat şi în România, în iunie 2010, în show-ul "The Big Four" din cadrul Sonisphere Festival, alături de ceilalţi "grei" din muzica heavy metal, Metallica, Slayer şi Anthrax.

Formaţia americană a revenit în ţara noastră în iunie 2012, la OST Fest, unde a cântat alături de alte două trupe rock celebre - W.A.S.P. şi Motorhead.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus