Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Concurs de fotografie la Hotelul de Gheata

La finalul lunii martie, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac și fotograful american Scott Eastman organizează un concurs de fotografie, la care sunt bineveniţi atât profesionişti, cât şi aspiranţi la acest statut.

Candidaţii se vor înscrie, gratuit, până pe 8 martie. Numele celor cinci fotografi care vor intra în competiţie vor fi anunţate pe 12 martie. Ceremonia de desemnare şi premiere a câştigătorului este programată pe 22 martie, la Bâlea Lac.

”Concursul va consta într-o şedinţă foto, organizată pe parcursul a două zile, din 21 martie până în 23 martie 2013, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Dintre fotografii care vor completa formularul de înscriere, Scott Eastman va alege cinci. Cea mai bună lucrare va fi premiată cu 2.500 de lei”, au anunțat reprezentanții Hotelului de Gheață.

Taxa de participare la concurs pentru fotografii selecţionaţi este de 250 lei. Ea acoperă o noapte de cazare la Hotelul de Gheaţă, o noapte de cazare la Cabana Bâlea Lac, toate mesele - de joi (inclusiv prânz) până sâmbătă (inclusiv mic dejun) -, o indemnizaţie rezonabilă pentru băuturi şi un drum dus-întors, cu telecabina, la şi de la Bâlea Lac. Valoarea serviciilor oferite este de 1.000 lei. Toţi finaliştii vor beneficia şi de o noapte de cazare gratuită, pentru două persoane, la Hotelul de Gheaţă, în sezonul 2014.

Fotografii interesaţi trebuie să trimită un link către site-ul lor sau un portofoliu de zece fotografii, prin www.wetransfer.com, la adresa: [email protected], împreună cu o scurtă descriere a activităţii, un CV şi informaţii de contact.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus