Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Dublu sens in locul sensului unic de pe strada Rahovei

Atenție pentru șoferii care circulă pe strada Gheorghe Dima: odată cu închiderea unui nou tronson din Calea Cisnădiei, porțiunea din strada Rahovei care avea, până acum, sens unic a devenit stradă cu dublu sens de circulație. Sensul unic era instituit pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu aleea către fostul magazin Interex și intersecția cu Calea Cisnădiei.
Oprirea pe această porțiune din strada Rahovei este, acum, interzisă, mașinile lăsate aici urmând a fi ”rapid” ridicate.
Până la 1 august, circulația pe Calea cisnădiei între străzile Nicolae Iorga și Gheorghe Dima a fost închisă. La intersecția dintre Calea Cisnădiei – Dima și Rahovei urmează a fi amenajat și un sens giratoriu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

tudor CeMerita

Acum 9 ani

ar putea sa si ramana asa
Raspunde

Wassily von Poplaca

Acum 9 ani

Tudore te inseli. Lucrurile nu trebuiesc lasate asa penru ca exista o competitie. Trebuie plantat un giratoriu (eventual doua) pentru ca Brasovul are mai multe giratorii !
Raspunde

nonick

Acum 9 ani

O stire de mare actualitate. NOT. Se circula asa de sambata trecuta. Daca s-ar fi intamplat in Chisinau, Moscova sau Alma Ata, poate c-as fi inteles \"promptitudinea\" ziaristilor...
Raspunde

ovi

Acum 9 ani

Cam tarziu mai ziaristiilor cu informatiile de prin Sibiu...aveti grija oamenii buni pe acest\"tronson\" ca multi nu cunosc acest lucru !!!
Raspunde

liu

Acum 9 ani

ce palcut este sa mergi pe 2 benzi de drum drept si intr-o intersectie ...hop ... nu mai ai voie
Raspunde

sofer

Acum 9 ani

A trebuit sa se inchida Calea Cisnadiei ca sa se faca si in aceasta zona, UNDE CHIAR ERA NEVOIE, un sens giratoriu. Si Dima ar putea fi facuta cu dublu sens. DAR NE ASCULTA CINEVA?????
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

O decizie luata fara cap. O tampenie. Deci eu daca vreau sa las masina 5 minute in fata porti, ca sa imi iau ceva din casa, risc sa-mi ridice masina. Daca ies din curte ca si pieton, ies direct in strada, printre masini, pentru ca pe un sens de mers, nu exista trotuar. Dar e bine, pentru ca nu se gandeste nimeni la nimic.
Raspunde

nmc75

Acum 9 ani

pentru \"Andrei\": pentru ce sa lasi 5 min. masina pe o strada ingusta? se pare ca esti cam egoist, nu? pentru ca cele 5 min. ale tale sigur or sa faca 30, dar de.... daca lasi masina in parcare la Calea Cisnadiei sau mai jos la blocuri, ti-i se tocesc plachiurile sa mergi pe jos?
Raspunde

ovidiu

Acum 9 ani

Si str. DIMA cu DUBLU SENS !!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus