Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Gaz Metan – Viitorul: 4-1. Multescu cauta formula ideala

Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-1), echipa Viitorul Constanţa, în prologul etapei a XXII-a a Ligii I.

Pentru Gaz Metan au marcat câte o dublă Bawab, în minutele 3 și 90+1, respectiv Lullaku,  în minutele 17 și 31. Chițu a înscris, în minutul 39, singurul gol al Viitorului.

Radovic a debutat

În meciul de vineri, fundașul dreapta, Aleksandar Radovic a debutat la Gaz Metan. Muntenegreanul, care s-a înțeles cu Gaz Metan în pauza competițională de iarnă, a evoluat tot meciul.

Mulțescu a schimbat

Înaintea întâlnirii cu Viitorul Constanța, antrenorul Gheorghe Mulțescu anunța o serie de schimbări, motivând că o parte dintre jucători nu au dat randamentul așteptat.

Gaz Metan Mediaş(cu Viitorul): Greab, Petre, Trtovac, Markovici (Frăsinescu '46), Radovic, V. Negru, Breeveld,  R. Avram (Buzean '83), Eric (Todea '70), Lullaku, Bawab.

Gaz Metan Mediaş(cu Steaua): Pleşca,  C. Frăsinescu (Fl. Dan '70), Muth, Markovici, Buzean, Breeveld (Negru '79), Tahar (Drăghici '46),  Llullaku, Eric, C. Petre, Bawab

În afară de absența lui Pleșca, care este suspendat, se poate observa că Trtovac și Avram au intrat titulari cu Viitorul, deși cu Steaua nu a jucat niciun minut. De asemenea, Petre a fost folosit în compartimentul defensiv, după ce cu Steaua a jucat mai avansat. Titulari cu Steaua, Frăsinescu și Buzean au intrat doar după pauză în meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi. Același lucru nu s-a întâmplat cu Fl. Dan, Drăghici, Tahar și Muth, care nu au mai prins echipa în partida de vineri. În schimb, Vali Negru – rezervă cu Steaua, a început meciul cu Viitorul ca titular.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus