Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

Doua saptamani de actiuni ale rutierilor. "Buna ziua, centura la control!"

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu desfășoară, în următoarele două săptămâni,  acțiuni pe linie de verificare a utilizării centurii de siguranță, pe toate sectoarele de drum național și județean.

Verificările în trafic se fac în perioada 11 – 24 martie. „Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu desfăşoară  ample acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto şi a pasagerilor de a utiliza centura de siguranţă ori mijloacele de retenţie pentru copii, în vederea impunerii unui climat de disciplină în trafic şi pentru reducerea consecinţelor accidentelor rutiere”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Acţiunile sunt circumscrise calendarului de activităţi preventive TISPOL şi se desfășoară în cadrul campaniei „SEATBELT”, „al cărei principal scop este cel al conştientizării conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă”.

Acţiunile sunt desfăşurate pe toate sectoarele de drum naţional şi judeţean, precum şi în municipiile Sibiu şi Mediaş, la activităţi participând un număr mărit de poliţişti rutieri, inclusiv cei din cadrul secţiilor de poliţie rurale. 

Tag-uri:

Vizualizari: 111

Comentarii

1 comentarii

dabija

Acum 8 ani

pai si cu tufisurile ce fac?!? le muta in strada?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus