Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la premiera filmului Domestic

UPDATE: In urma tragerii la sorti, comentariul cu numărul 4 a câștigat premiul pus în joc. Câștigătorul va fi anunțat telefonic. Felicitări tuturor.

Turnul Sfatului te invită la un nou concurs. Premiul pus în joc este o invitație de două persoane la premiera locală a filmului Domestic, ultimul film regizat de Adrian Sitaru. Proiecția filmului va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 19, la Teatrul Gong din Sibiu.

Pentru a intra în concurs trebuie să lăsați un comentariu la acest articol și să trimiteți un email pe adresa redacț[email protected] în care să specificați numărul comentariului. De asemenea, este recomandat să trimiteți în acest email și un număr de telefon la care să puteți fi contactat în cazul în care ați câștigat. Concursul se încheie vineri, 15 martie, la ora 12. Mult succes!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Anca

Acum 11 ani

Imi doresc sa iau parte la premiera filmului.
Raspunde

bargoz alexandru vasile

Acum 11 ani

si eu doresc sa iau parte la premiera filmului
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@1 si2:Mergeti la Teatrul Gong si spuneti-le ca veniti din partea mea!E suficient!Vizionare placuta!
Raspunde

Cătălin

Acum 11 ani

Premieră film
Raspunde

Livia

Acum 11 ani

Daca nu castig de unde pot sa-mi iau bilet?
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@5:Alunga pesimismul!Te vad cistigatoare!In cazul in care Fortuna sta \'\'gresit\'\',nu incerca la casa de bilete de la Teatrul Gong!Cauta in Gara,la chioscurile Tursib etc. Imposibil sa nu gasesti!
Raspunde

alo

Acum 11 ani

Cate apeluri telefonice(incercari de a mi se vinde ceva)vor urma?
Raspunde

scouts.ro

Acum 11 ani

Poate fi vazut (date preluate de pe afis) 16 martie ora 19 la Teatrul Gong 19 martie ora 19 la Teatrul Gong 30 martie ora 18 Studioul Astra Film (Piata Huet)
Raspunde

VIORICA

Acum 11 ani

O comedie despre oameni si animale
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus