Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Cele mai recente productii cinematografice se pot vedea la Zilelor Filmului Maghiar

Pe parcursul a nouă zile Centrul Cultural Maghiar prezintă cele mai noi producţii cinematografice maghiare, în cadrul Zilelor Filmului Maghiar. Evenimentele au început în 9 martie şi vor continua până duminică, 17 martie, la Casa Maghiară. De asemenea, Atrium Classic Cafe rulează filme de scurt metraj de la ora 22:00.

Tot în această perioadă, respectiv în 15 martie, comunitatea maghiară din Sibiu comemorează eroii revoluţiei pentru libertate din 1848-1849.

„Sibiu, Ocna Sibiului, Slimnic, Mediaş sunt localităţile din judeţ care au avut un rol important în desfăşurarea evenimentelor de acum 165 ani, astfel încât în fiecare dintre acestea se vor aşeza coroane la plăcile comemorative Petőfi Sándor şi Bem József, precum şi în parcurile Petőfi Sándor din Sibiu şi Copşa Mică”, spun orgnizatorii.

În cele două municipii din judeţ, în Sibiu şi Mediaş se vor organiza, concomitent de la orele 18:00 spectacole cultural artistice comemorative.

Prezentarea producţiilor se face în fiecare seară, până în 17 martie, de la ora 18:00, la Casa Maghiară din Piaţa Mare. Majoritatea filmelor au subtitrare în limba română sau engleză, iar intrarea este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus