Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

"Mica vrajitoare" - un spectacol special pentru copii

Teatrul Gong îi duce din nou pe copii, în acest weekend, pe tărâmul basmelor. Spectacolul de duminică - „Mica vrăjitoare” spune povestea unei vrăjitoare care trece prin multe încercări pentru a dovedi că este o vrăjitoare bună şi demnă de statul ei.

Mica vrăjitoare este extrem de furioasă, deoarece, deşi a împlinit 127 de ani, este prea tânără ca să danseze în noaptea Valpurgiei împreună cu celelalte vrăjitoare. Hotărâtă închide cartea de vrăjitorii şi decide, ignorând sfatul corbului său vorbitor Abraxas, să ia în secret parte la dansul vrăjitoarelor.

Poate că totul ar fi mers bine, dacă vrăjitoarea furtunilor, mătuşica Rumpumpel, nu ar fi recunoscut-o şi nu ar fi târât-o în faţa Marii vrăjitoare. Marea vrăjitoare, însă, pare a fi în toane bune, îi arde doar mătura şi îi dă timp un an pentru a deveni o „vrăjitoare bună“.

În următorul an exersează cu sârguinţă vrăjile din cartea sa de vrăjitorii, străduindu-se să facă pe cât posibil vrăji bune, pentru a deveni cu adevărat o “vrăjitoare bună”. Din distribuţie fac parte Jeno Major, Adrian Prohaska, Angela Paskuy, Claudia Sthuler, Gabriela Mitrea, Horatiu Dancu, Daniela Dragomir.

Spectacolul va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 11:00, la Teatrul Gong. Preţul unui bilet este de 6 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus