Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Concert caritabil Ricardo Caria la Sibiu

Ricardo şi-a început turneul naţional „Cântând-mi visul”, iar printre cele zece oraşe pe care le va străbate se numără şi Sibiul. În 17 martie, la sala Thalia, artistul va aduce în faţa publicului un spectacol deosebit, realizat în scop caritabil.

„Fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil. Acest turneu îşi propune să ajute financiar Asociaţia Nevăzătorilor din România în fiecare oraş unde se va realiza concertul. Toate concertele vor va avea susţinerea intrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad, din care Ricardo Caria face parte din 2012 şi mulţi invitaţi precum concurenţii de la Vocea Romaniei din ediţia a doua”, spun organizatorii.

Din banii obţinuţi în urma concertelor se va încerca achiziţionarea a două imprimante Brail, echiparea noul sediul pus la dispozitie de primaria locala din Arad, renovare sediul ANR Făgăraş, reabilitarea şi amenajarea unui centru rezidenţial pentru nevăzători în Cisnădioara, renovare sediilor ANR Alba şi Deva pentru nevăzători. Concertul va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 17:00, la sala Thalia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus