Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Ultimul weekend de ski. Concurs Slide and Freeze la Arena Platos

 

Când nimeni nu se mai aștepta, vremea a dat o ultimă mână de ajutor schiorilor și snowboarderilor din Sibiu și din împrejurimi. Ninsoarea de joi noapte a acoperit perfect cele cinci pârtii ale complexului de ski și snowboard Arena Platoș, astfel că în ultimul weekend al acestui sezon se va schia în condiții perfecte.

Sezonul la Arena Platoș se încheie cu două concursuri extrem de haioase și de spectaculoase. În această seară, la ora 19, cele mai „sigure” mâini se reunesc în apreski-ul complexului pentru Campionatul de Cuie, eveniment aflat la cea de-a doua ediție. Fiecare concurent va intra în concurs cu o taxă de 10 lei iar câștigătorul va lua întreg potul.

Mâine, Arena Platoș găzduiește un eveniment în premieră pe pârtiile din România. Slide and Freeze este un concurs concept dezvoltat în Austria și presupune acvaplanarea schiorilor și snowboarderilor peste un lac construit artificial. La baza pârtiei va fi construit în această seară un bazin de 10 x 15 metri, cu adâncimea aproximativă de un metru. Concurenții vor coborî în viteză pârtia încercând să parcurgă întreaga suprafață a lacului. Dintre cele trei categorii, slide, trick, cea de „construcții” va fi, de departe, cea mai interesantă. Concurenții înscriși până acum în concurs au pregătit tot felul de invenții legate de placa de snowboard sau de schiuri. Trei concurente au construit o ambarcațiune, cu care vor coborî pârtia până vor face cunoștință cu apa rece a lacului. Santiago Freinademetz și-a construit un BatMobil, din lemn, tot pe placa de snowboard. Iar ceilalți concurenți înscriși în această clasă pregătesc și ei construcții surpriză pentru prima ediție a acestui concurs. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 216

Comentarii

1 comentarii

Viorela

Acum 11 ani

buna sunt Viorela si prestez exceptional de frumos la bara si vreau si eu sa stiu unde gasesc in orasul Sibiu o gigantica P U LA sa ma F U T
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus