Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

HECS 2013, provocare acceptata. Vezi cum te poti inscrie!

Luna august aduce o nouă rundă de hard-enduro autentic la Sibiu. Din 20 martie 2013, s-a dat liber înscrierilor pentru HECS 2013.

Competiția de hard-enduro a ajuns la cea de-a șaptea ediție. „După succesul ediţiei HECS 2012, Black Ryders organizează anul acesta la Sibiu o nouă rundă de hard enduro autentic. HECS 2013 a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, reprezentând totodata cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Hard Enduro al României”, spune Laura Popa, din partea organizatorilor.

Concurenţi din toată ţara şi de peste hotare se întâlnesc, între 2-4 august 2013, în Sibiu pentru a-şi demonstra talentul şi îndemânarea pe parcursul celor trei zile de concurs. Organizatorii le-au pregătit participanţilor la cele trei categorii de concurs – PROFI, HOBBY, AMATORI – o serie de surprize, printre care un Prolog dificil şi spectaculos, desfăşurat în parcarea Shopping City Sibiu, şi două zile de traseu off-road în pitoreasca zonă din împrejurimile Sibiului.

 

Cum te poți înscrie?

Toţi cei care doresc să ia parte la Hard Enduro Competition Sibiu, se pot înscrie online pe site-ul evenimentului, hecs.ro. Până la data de 15 aprilie 2013, taxa de participare va fi la valoarea sa minimă.

HECS este o întrecere sportivă înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, organizată cu scopul de a promova hard-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță într-un mod responsabil. 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus