Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Presedintele PSD Vilcea: Am fi onorati sa facem parte dintr-o regiune cu resedinta la Sibiu, dar...

 

După ce preşedintele organizaţiei PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat că a început demersurile pentru ca proiectul de regionalizare să includă judeţul Vâlcea într-o regiune alături de Sibiu, Alba, Gorj, Hunedoara, social-democrații vâlceni susțin că va fi imposibil. ”Eu aș fi onorat să vin la Sibiu și să avem aici centrul regional, nu țin neapărat să fie la Vâlcea, dar ar fi totuși o diferență de obiceiuri culturale, de preocupări, mai ales în din partea de sud a județului, unde noi suntem sincer mai aproape de județele Gorj, Olt, Mehedinți și Gorj. Deci nu văd, ar fi ceva parcă dincolo de posibilitățile legale”, a declarat Ioan Cîlea, președinte al PSD Vâlcea și al Consiliului Județean Vâlcea. 
Foto: radicalonline.info 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

alex

Acum 11 ani

ARDELENII CU ARDELENII SI OLTENII CU OLTENII
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

si eu vreau resedinta la sibiu
Raspunde

in numele sibienilor

Acum 11 ani

Propun sa onorati pe altii ... NOI NU VA VREM!... asa ca luati-va \"obiceiurile\" si mutati-va in alta parte...cum ar fi Gherla, Jilava, Rahova! Hai Sictir !
Raspunde

@alex

Acum 11 ani

ARDELENII cu ARDELENII, daca is poponari. OLTENII cu ARDELENCELE !
Raspunde

@4

Acum 11 ani

Cam asta e nivelul tau intelectual se pare. Poti sa spui si ne-trivialitati?
Raspunde

x

Acum 11 ani

in numele sibienilor,in numele cui vorbesti tu,crezi ca toti ardelenii sunt de treaba?sunt ardelean
Raspunde

x

Acum 11 ani

in numele sibienilor,in numele cui vorbesti tu,crezi ca toti ardelenii sunt de treaba?sunt ardelean
Raspunde

pt @alex

Acum 11 ani

ati vrea vrea voi ,melteni,femeile noastre,din pacate ii invers,c.....e de oltence se freaca cu tot sibiul.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Sunt bulversat:Cilea de la Valcea e acelasi cu Cilea de la sedinta PSD Sibiu,cel care era extaziat de rezultatul alegerilor si de recunoasterea calitatilor eternului Presedinte PSD Sibiu?Ori, Doamne-fereste, suntem in plin Razboi al Clonelor da\' n-am fost informati?!?
Raspunde

Joe Long Dick

Acum 11 ani

@ naucitul de unu\' : trebuie sa-ti reamintesc ca politicianul este umanoidul care este in stare sa linga unde a scuipat ? si da, eu sunt varu\' lu\' Alfred Hugecock.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@10:Crede-ma,Little John,chiar am crezut ca e o eroare a redactiei Turnul Sfatului!Pe de alta parte,rudele nu ti le poti alege,deci n-are rost sa te scuzi!
Raspunde

@2

Acum 11 ani

Intrebare: Care este cel mai sudic cartier al Sibiului? Raspuns: Rm. Valcea! Sper sa se puna granita la Boita....si sa va trebuiasca pasaport ca sa veniti la Sibiu si mai in sus.
Raspunde

michael

Acum 11 ani

deci omul este realist si isi da seama de realitate ... ar fi un nonsens ca R.Valcea sa faca parte din aceeas regiune cu Sibiul ! asa ca nu vad de ce ar trebui sa va injurati si sa va face-ti in tot felul ! eu doresc sa fie super ok in toata romania pana la ultimul fir de stuf din delta ...
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Omul aduce Sibiului si implicit noua sibienilor un compliment! De ce trebuie sa cotcodaciti in continuu discriminari inutile si nonsensuri limitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus