Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Trecem pe la fiecare festival și ne bucurăm de zilele libere

Ce facem în weekend? Trecem pe la fiecare festival și ne bucurăm de zilele libere

Așa cum ne-am obișnuit deja, avem o multitudine de evenimente pe placul tuturor. De această dată o lăsăm mai ușor cu mâncarea, mai ales dacă ne gândim la ce a fost weekend-ul trecut. Ne axăm pe muzică, dar și pe mașini pentru cei pasionați.

Vineri, 16 august

Pizza by Tango! vă așteaptă și în acest weekend să îi treceți pragul pentru a gusta din preparate. Ne umplem de energie într-o atmosferă relaxantă în timp ce mâncăm ce pizza dorim. După ce ne stăpânim foamea, suntem gata de distracție.

Holzstock Festival are loc în perioada 16-17 august în Hosman. Vor avea loc concerte, workshopuri, flea market și camping.

Classics for Pleasure – Discover Something New se va desfășura tot weekend-ul în Piața Mare. Ne vom bucura de ritmuri clasice, care ne vor face să visăm în aer liber.  A IX-a ediție a festivalului va reuni peste 300 de artiști începând cu ora 20:00.

378

Rămânem în zona clasicului cu Sibiu Rally Romania din Piața Mică. Trecem de la concerte clasice la mașini clasice care se întrec într-un raliu. Competiția este dedicată automobilelor clasice, mașinilor de curse istorice, dar și mașinilor electrice. Festivitatea de premiere va avea loc tot în Piața Mică, sâmbătă de la ora 20:30.

155

Sâmbătă, 17 august

Ne începem ziua cu gândul la Sibiul de Odinioară, eveniment organizat în Pădurea Dumbrava - Camping. Sâmbătă vor urca pe scenă Riff, Trupa Hara și Celelalte Cuvinte, iar duminică: Cristian Buică, Emeric Imre, Victor Socaciu și Ducu Bertzi. Activitățile se vor desfășura în intervalul orar 12:00 - 22:00.

776

Nu-i putem uita pe cei mici, iar pentru ei avem Jocuri și surprize pentru copii la Shopping City Sibiu. Aceștia sunt așteptați între 16:00 și 19:00 în zona Noriel/SMYK.

623

Duminică, 18 august

Dăm o fugă la Muzeul Astra pentru un eveniment cu Tradiții și cultură gastronomică de pe Valea Târnavelor. În intervalul orar 10:00 - 16:00 , puteți întâlni comunitățile din Șeica Mică și Șeica Mare. Pe de altă parte, puteți și să gustați din preparatele pregătite de aceștia.

006

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus