Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Cod portocaliu de ninsoare pentru judetul Sibiu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de ninsoare pentru Sibiu şi mai multe judeţe din ţară, valabilă marţi, între orele 04:00 şi 14:00. ANM a mai emis şi o avertizare cod galben, care va intra în vigoare luni seara, de la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, codul galben care va intra în vigoare luni, la ora 20:00, vizează Sibiu, Bucureştiul, judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeş, Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Caraş-Severin, Braşov, Covasna şi Vrancea.

"În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei şi zona Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, ce vor cumula local 20 l/mp. Vântul va avea intensificări de peste 55...60 km/h, viscolind ninsoarea", se arată în avertizarea emisă de ANM.

De asemenea, Sibiu, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, , Braşov, Covasna, Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi vor fi marţi, între orele 04.00 şi 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

sibiu

Acum 11 ani

Sibiul nu este sub cod portocaliu
Raspunde

bb

Acum 11 ani

cred ca doririna nitu e sub pod pardon cod portocaliu!!!! jud e mare!! acolo se vede cam un sfert! de nitu!!!!!!!!! bai !!!!!!!!!!!!vedeti si de voi nu numai de altii ca sunteti PENIBILI! da rau
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus