Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

S-a inchis traficul auto pe Calea Poplacii

La o săptămână după ce rutele Tursib au fost modificate astfel încât să ocolească zona Căii Poplăcii, echipele de muncitori angajate să reabiliteze strada au închis integral traficul rutier. Strada ce are 1,74 km lungime a fost închisă, parțial, în august anul trecut, această porțiune (între Valea Aurie și Piața Sadu) urmând a fi redeschisă în cursul acestui an.
Cât privește restul străzii, cuprinse între intersecția cu strada Cristianului și Piața Sadu, cel mai probabil va rămâne închis până anul viitor. Contractul de execuție a lucrărilor, încredințat prin licitație publică societății Geiger Transilvania pentru patru milioane de euro cu tot cu TVA, prevede ca termen de finalizare a lucrărilor 18 luni după emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
Termenul de garanție este de patru ani, iar fondurile provin din împrumutul accesat de Primăria Sibiu de la BERD.

Ca rută ocolitoare pentru această stradă a fost aleasă Calea Dumbrăvii pentru traseele Tursib, stradă deja foarte aglomerată din cauza lucrărilor care au blocat traficul și pe străzile Calea Cisnădiei și Octavian Goga. Traficul auto cu mașini mici poate folosi ca alternativă și străzile Săcel – Islazului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

.

Acum 9 ani

poate se inchide si C Dumbravii ...
Raspunde

pcr

Acum 9 ani

dobitocii din primarie nu-s in stare sa vada de 3 santiere si dau peste cap un oras intreg
Raspunde

dex

Acum 9 ani

Nu pot sa inteleg cum in ziua de azi , avand in vedere utilajele performante ce exista, se poate lucra la o strada de 1,7 km, 1 an d zile !!! La fel si pe str. Goga: au inchis, au sapat, au astupat si strada a ramas asa de luni de zile , fara ca cineva sa mai miste o lopata macar . Cred ca primaria ar rebui sa acorde termene mult mai scurte si sa numeasca un inspector care sa fie przent zilnic pe santier , pentru a verifica cat si cum se lucreaza... Asta ar arata ca platitorii de impozite sunt respectati si nu batjocoriti !
Raspunde

poplaca

Acum 9 ani

sunteti ca fata mare la maritat e normal s-a dureze asa mult se schimba toate utilitatile [canalizare ,gaz ,apa si electricitate ] vreau s-a va aud vorbind dupa ce va fi gata puneti presiune pe lucruri care se fac temeinic nu fusereala cum arata SIBIUL ACUM si spune un om care sta de ceva vreme [68] ani super de tot toti care vorbiti contradictoriu sunteti niste rau voitori si dati apa la moara la frustati si circotasi SIBIULUI doar cine este cu capu pe umeri vede ca deacea de 4 mandate va tot bate JOHANNIS la fundu gol cum se spune in sport intre 80 si 90 la suta asa ca rumegati mai departe
Raspunde

liu

Acum 9 ani

eu nu intaleg cum Apolodor din Damasc a facut pod peste Dunare in numai 2 ani ( asta se intampla cu 2000 de ani in urma)
Raspunde

@liu

Acum 9 ani

logica ta nu este bună. La un pod nu este nevoie de o succesiune de lucrări care sunt condiționate una de alta. La drum se pun rețelele de apa/canal, urmează iluminatul și cablurile electrice/telefon/internet și abia după aceea vine partea de suprastructură. Dacă mergi pe C Poplăcii o să vezi că numai sudura unei țevi de apă durează 2 zile (pentru că ăla este procesul tehnologic). O reabilitare de acest fel durează oriunde în lumea asta minim un an.
Raspunde

dina

Acum 9 ani

pai pina acu citeva luni urlati CALEA POPLACI cind intra in reparati acu siteti disperat sa se termine.sinteti penibili
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus