Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

ACTUALIZARE Cum au invins trei hoti telefonia fixa din Seica Mica. Barbatii, cercetati in stare de libertate

ACTUALIZARE, JOI, 28 MARTIE, ORA 13.20:

 

Cei trei suspecți au fost prezentați, ieri, 27 martie, instanței, cu propunere de arestare preventivă. În schimb, în cazul lor s-a dispus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea organelor judiciare. 

Menționăm că cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Axente Sever în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.  

 

știre inițială

Trei tineri din Axente Sever, în căutare de cupru, au țintit echipamentele și instalațiile de telecomunicații de pe raza localității Șeica Mică. Ca urmare a furtului, telefonia fixă dintr-o serie de localități, printre care Șeica Mică și Micăsasa, a fost afectată.

Bărbații, respectiv S. Teofil, de 19 ani, S. Lucian, de 20 ani, și G. Adrian, în vârstă de 30 ani, au fost observați, marți, 26 martie, în timp ce sustrăgeau echipamentele de telecomunicații, iar ulterior a fost sesizată, telefonic, secţia 5 Poliţie Rurală Axente Sever.

 

Prejudiciul, nerecuperat

Prejudiciul cauzat firmei de telefonie fixă din zonă nu a putut fi recuperat, chiar dacă bunurile furate au fost identificate de polițiști. Hoții au reușit să le dezmembreze, cu scopul declarat de a extrage cuprul din acestea. „În cadrul cercetărilor au fost identificate şi bunurile sustrase de către suspecţi, însă prejudiciul nu a putut fi recuperat întrucât bunurile au fost distruse în totalitate în vederea dezmembrării şi extragerii componentelor din cupru”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cei trei tineri, suspecţi în acest caz de furt calificat, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu pentru 24 de ore. Astăzi, 27 martie, ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Axente Sever în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

vâlcean

Acum 11 ani

ardeleni standard, oameni adevăraţi , lucru făcut temeinic.
Raspunde

La ocna cu ei.

Acum 11 ani

Sa sape cu tarnacopul sa-si cstige painea din puscarie! nu sa stea la parnaie pe banii mei!!!!!!!!!
Raspunde

@1

Acum 11 ani

tu esti un valcean prost. faci sudul de rusine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus