Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Inviorare in pijamale, in Piata Mare


Aproape 200 de actori și studenți la actorie au făcut, astăzi, gimnastica de dimineață în Piața Mare. Artiștii au participat toată noaptea la Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” și și-au refăcut astfel forțele pentru o nouă zi plină de spectacole.

Înviorarea de dimineață a devenit deja o tradiție în cadrul Festivalului 25 de ore de teatru non-stop, primul mare eveniment din anul cultural Sibiu Smart. Anul acesta, bonus din partea organizatorilor, un medic stomatolog i-a învățat pe actori cum să-și perieze corect dinții.

„Pe lângă talentul vostru nativ și munca plină de râvnă și abnegație, aveți nevoie de un zâmbet cât mai frumos și sănătos. Gloria e trecătoare, dar dinții rămân”, le-a transmis actorilor, plin de aplomb, stomatologul Gheorghe Igna.
Maratonul teatral a programat 22 de spectacole, în 25 de ore. Reprezentațiile s-au ținut lanț toată noaptea, în diferite săli de spectacole, dar și în pub-urile din oraș.

„N-am mai dormit de mult, nu știu dacă se observă, pe chip sau în discurs, pentru că pe noi ne prinde momentul începutul maratonului după săptămâni, luni de pregătire. Dar este o oboseală plăcută”, a declarat organizatorul maratonului teatral, Bogdan Sărătean.

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” celebrează Ziua Mondială a Teatrului și este deja la cea de-a treia ediție. Maratonul se va încheia în această seară, cu spectacolul “Absolut”, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureș.

Imediat după ce au terminat înviorarea de dimineață, actorii și-au pus la loc hainele de spectacol și s-au întors pe scenele din Sibiu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Alfred Hugecock

Acum 11 ani

Pe când un concurs de \"dick measurement\" ?
Raspunde

@Dicky

Acum 11 ani

Tu ai o problema cu marimea!
Raspunde

Alfred Hugecock

Acum 10 ani

Ce-i drept, nu-i strâmb ! Mărimea mă deranja la probele de alergare, căci mă batea pe genunchi; la proba de săritură în înălțime cu prăjina mărimea și elasticitatea \"prăjinii\" m-a făcut campion . Agilitatea plus mărimea m-au impus la spadă - scrimă .
Raspunde

galera

Acum 10 ani

:)
Raspunde

virgis

Acum 10 ani

;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus