Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Ariton, invins de Andreea Paul. Turcan, vicepresedinte in continuare

 

Senatorul Ion Ariton nu a reuşit să obţină postul de vicepreşedinte al PDL. Sibianul a primit doar 161 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Andreea Paul a a avut 401 de voturi "pentru" funcţia de prim-vicepreşedinte pentru mediu de afaceri. Alături de Andreea Paul, Anca Boagiu, Liviu Negoiţă şi Dorin Florea au fost aleşi prim-vicepreşedinţi, în favoarea lor votând peste 500 de delegaţi.
Deputatul Raluca Turcan a fost aleasă în funcția de vicepreședinte. Ceilalți 15 vicepreședinți ai partidului sunt Roberta Anastase, Radu F.  Alexandru, Ioan Oltean, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Alexandru Nazare, Alin Tişe, Ştefan Gheorghe, Cristina Dobre, Alin Popoviciu, Marian Jean Marinescu, Bogdan Cantaragiu, Romeo Raicu şi Ioan Bălan.
Majoritatea candidaţilor care au susţinut moţiunea Elenei Udrea în 23 martie, nu au obţinut voturi suficiente pentru a fi aleşi vicepreşedinţi, printre aceştia aflându-se Teodor Paleologu, Gheorghe Udrişte, Vasile Gherasim, Tinel Gheorghe, Florin Popescu, Florin Geantă şi Mihaela Stoica.
Democrat-liberalii s-au reunit sâmbătă, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) care are misiunea de a alege structura de conducere a partidului la nivel central. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

observator

Acum 9 ani

Daca la scrutinul precedent d -na Udrea, \"furata \"fiind, a pierdut cu 49%, de ce a castigat acum 24%?Unde sunt \"reformistii \"?
Raspunde

observator

Acum 9 ani

Daca la scrutinul precedent d -na Udrea, \"furata \"fiind, a pierdut cu 49%, de ce a castigat acum 24%?Unde sunt \"reformistii \"?
Raspunde

romania trezestete!!

Acum 9 ani

a castigat aripa blaga , asa ca sa ingroape de tot pdl, blaga cu papitoaiele din jurul sau,turcan o moldoveanca , fara nici o legatura cu sibiul .Ariton ramane un om echilibrat , sai vedem la treaba.
Raspunde

WWW

Acum 9 ani

daca mergea si Tica Domnar cu Ariton la Bucuresti sa garateze sustinerea materiala (spaga) castiga, caci altfel valoarea lui este zero, Turcan a facut mai mult pentru Sibiu decat Ariton.
Raspunde

oficial

Acum 9 ani

de acord cu WWW
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus