Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Antrenorul Gazului despre Bawab: Talen extraordinar, atitudine total neserioasa!

Thaer Bawab l-a supărat rău de tot pe tehnicianul Gazului Metan, Gheorghe Mulțescu.

Întrebat la finalul meciului cu Concordia Chiajna, câștigat de medieșeni cu 1-0, despre evoluția iornanianului, Gigi Mulțescu a spus că îl consideră un talent extraordinar, care are, însă, o atitudine total neserioasă.

Dumnezeu, cu creatorii. Pământenii, cu alergatul!

Bawab, școlit la juniorii Realului și ai Barcelonei, este, de departe, unul din puținii jucători din Liga I cu talent nativ pentru fotbal. Însă, jocul acestuia a suferit, dat fiind că atacantul a revenit de curând după o accidentare. Totuși, potrivit liga1.ro, Bawab a marcat opt goluri în această ediție a Ligii I.

Din păcate pentru vârful Gazului, acesta a ratat un penalty la Chiajna, în minutul 21, situație care putea tranșa soarta partidei din etapa a 25-a. „Mă aștept(n.r. – să rateze), pentru că are o atitudine total neserioasă. E un talent extraordinar, dar nu se încadrează în disciplina de joc a echipei. De aceea l-am și schimbat la pauză, nu numai pentru că a ratat 11 metri, ci pentru toată atitudinea lui. Toată echipa s-a bătut, a avut o atitudine pozitivă, el făcea preluări pe vârful bocancului, călcâie, faza de apărare nu o făcea. A culminat cu acel penalty ratat. Sigur, e un talent, dar numai cu talent nu se mai poate juca. Astăzi, dacă nu alergi... am mai trăit eu chestia asta cu un fotbalist, care spunea că el este creator. Cu creatorii, numai Dumnezeu. Noi, ăștialalți, care suntem pe pământ, trebuie să fugim”, a declarat Gheorghe Mulțescu, după joc, la Dolce Sport.

După succesul la limită în fața Concordiei, Gazul ajunge pe 10, cu 31 de puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus