Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-1°C

Serviciul de Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap se deplaseaza la sediul DAS Medias

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu dorește să le reamintească persoanelor cu handicap din zona de nord a județului Sibiu faptul că Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap se deplasează în vederea evaluării, în prima și a treia marți din lună la sediul DAS Mediaș, str. Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr.11, între orele 9:30-15:00.

Rugăm toate persoanele cu handicap din județul Sibiu, care au nevoie de informații să se adreseze la numărul de telefon 0269/218272 sau e-mail: office@dasib.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Cine știe

Acum 9 ani

E simplu: toți cei care au fost la comisie in perioada menționata chemați la declarații: toți au dat cîte ceva sa fie siguri. Veți avea surpriza sa aflați ca unii sunt plecați la munca in străinătate.
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Deci toti politicenii merg la control la Medias?
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Deci toti politicienii merg la control la Medias?
Raspunde

vecinu dindreapta

Acum 9 ani

Nu merg chiar toti, numai cei cu certificat de handicapat si cei care au dat spaga cum ar fi Floca F. Din axente sever si care acum e la lucru in Germania la ingrijit batrini, iar aici apare in pensia de boala.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ti=ai dat in gat vecinu! de unde stii ca nu s-a dus ca sa fie ingrijit el de vreo Gretchen?!
Raspunde

seo

Acum 9 ani

recomand vizite dese la tara in fata BOLDELOR sa evalueze copii trimisi la cersit !sau comisii care sa sa umble noaptea sa verifice starea si conditiá copiilor dati in ingrijire .... Apropo, beneficarii de ajutor social care lucreaza la tarani au fost identificati vreodata? !ca doar un taran care are hectare de teren si cateva vaci nu poate singur sa faca totul.LOGIC si necontrolat..... DESPRE ASTEA NU SE PREA SCRIE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus