Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Campionatul National de dirt-track demareaza, in week-end, la Sibiu

Campionatului Național Individual la Dirt-Track, dedicat atât juniorilor, cât și seniorilor, debutează în orașul Sibiu. Prima etapă are loc sâmbătă, 13 aprilie, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul „Voinţa” din Sibiu.

Pe lângă Voința Sibiu - reprezentanta orașului, vor mai participa echipele CSM Brăila, CSAT Bucureşti și BMF Bulgaria. La ora 14.00 se va da primul start pentru Campionatul Individual de Juniori, iar de la 15.00 vor intra în competiție seniorii.

Campionatul de dirt-track sau speedway, așa cum este cunoscut sportul cu motor în întreaga lume, se desfășoară pe parcursul a nouă etape, după cum urmează:

Etapa I: Sibiu, în 13-14 aprilie.

Etapa a II-a: Brăila, în 11-12 mai.

Etapa a III-a: Brăila, în 18-19 mai.

Etapa a IV-a: Sibiu, în 8-9 iunie.

Etapa a V-a: Brăila, în 29-30 iunie.

Etapa a VI-a: Sibiu, în 27-28 iulie.

Etapa a VII-a : Brăila, în 21-22 septembrie.

Etapa a VIII-a: Brăila, în 28-29 septembrie.

Etapa a IX-a: Brăila, 12-13 octombrie.

Biletele se găsesc la casieria stadionului, în ziua evenimentului.

 

Ionel Pavel, noul antrenor al Voinței Sibiu

În altă ordine de idei, trebuie menționat că noul antrenor al echipei Voinţa Sibiu Speedway este marea glorie a Sibiului, Pavel Ionel. Maestru al Sportului, Ionel Pavel este singurul român care a participat în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial de Speedway, în 1988. La 21 de ani a devenit cel mai tânăr Maestru al Sportului, distincţie pe care o primeşte un sportiv pentru merite deosebite. Noul antrenor al echipei de dirt-track din Sibiu are în palmares trei titluri consecutive de Campionat Naţional şi 2 competiţii internaţionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sorin00098

Acum 10 ani

Slab articol.Nu se spune care este componenta echipei sibiene.Echipa din Bucuresti este \'\'CSTA\'\'. Un linck cu mai multe informatii gasiti aici ***www.motorsportnews.ro/stiri-diverse/moto-racing/sibiul-da-startul-campionatului-national-individual-de-speedway-in-2013/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus