Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Seara de tango la Forumul German Sibiu

Asociația culturală „Para el Alma” aduce nouă seară de tango în centrul Sibiului, iar în faţa publicului sibian vor evolua pe ritmuri de tango dansatori din Sibiu, Brașov și Cluj.

Orchestre cunoscute de tango - Carlos di Sarli, Juan d'Arienzo, O. Pugliese, Rodolfo Biaggi, Orchestra Tipică Victor și voci celebre precum Ricardo Tanturi, Raul Beron, Lucio Demare, Francisco Canaro, Miguel Calo, Pedro Laurenz, Angel D'Agostino şi Alfredo De Angelis vor răsuna lângă Piața Mare, la Forumul German, în 13 aprilie, sub baghetă DJ-ului brașovean Claudiu Grosaru.

Claudiu Grosaru este deja cunoscut în Sibiu de la Sibiu Tango Fest și Milonga del Primavera.

„Vor dansa pentru cei prezenţi dansatori de tango din Sibiu, Brașov și Cluj care, cu exuberanţa specifică, vor da culoare muzical-culturală Sibiului. Seara este deschisă tuturor dansatorilor de tango, dar și iubitorilor de muzică, între orele 20:30 și 01:00, la Forumul German Sibiu, sală mică”, spune organizatorul evenimentului, Sorin Negrea.

Preţul unui bilet este de 15 lei (este inclusă consumație).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus