Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Se intrerupe furnizarea apei in Cisnadie, pe strazile Livezii, Sibiului, Prunului, Merilor, Visinilor, Trandafirilor si Hermann Gmeiner

„Apă Canal” Sibiu anunţă că marţi, 16 aprilie, începând cu orele 01:00, vor fi executate lucrări de spălare – igienizare a rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă ale Uzinei de apă Cisnădie.

„Pe timpul lucrărilor se vor înregistra scăderi de presiune, posibil întreruperi ale furnizării, pentru consumatorii de pe străzile Livezii, Sibiului, Prunului, Merilor, Vişinilor, Trandafirilor şi Hermann Gmeiner. Reluarea furnizării se va face de miercuri, 17 aprilie , de la ora 09:00”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă. „Apă Canal” va pune la dispoziţia populaţiei o cisternă cu apă menajeră în zona străzii Mihai Eminescu.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus