Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Au atacat un batran in plina strada, la Medias

C. Valeriu, un bătrân de 65 de ani din Mediaș, a fost, vinerea trecută, victima unei tâlhării. Bărbatul se plimba pe strada Tomis din localitate, când două persoane necunoscute l-au abordat și, folosind violența, i-au sustras un telefon mobil și o bijuterie de aur.

Victima a anunțat Poliția Mediaș în jurul orei 20.30, iar la scurt timp agresorii au fost identificați și reținuți. Asupra acestora s-au găsit obiectele furate, care ulterior au fost restituite bătrânului. „Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, în urma investigaţiilor efectuate cu celeritate, au identificat doi bărbaţi, dintre care unul minor, suspectaţi de săvârşirea acestei fapte. Asupra celor doi suspecţi au fost identificate bunurile sustrase, fiind restituite părţii vătămate”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi suspecţi, respectiv P. Cosmin, de 36 de ani, şi C. D., în vârstă de doar 16 ani, sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Judecătoria Mediaş a dispus, prin mandat, arestarea preventivă a inculpatului P. Cosmin pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş.

Comentarii

1 comentarii

vâlcean

Acum 8 ani

Este ceva normal, celebra \"Școala Ardeleană\" în acțiune !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus