Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Ambasadorul Belgiei: Nu este normal ca operatorii de turism se focuseaza exclusiv pe orase precum Sibiu sau Brasov!

Ambasadorul Regatului Belgiei în România a declarat că este un fan al bisericilor fortificate din România, însă crede că se acordă prea mare importanță orașelor Sibiu și Brașov, din punct de vedere turistic.

"Nu este normal că litoralul românesc nu este atât de dezvoltat cum ar trebui. De asemenea, nu este normal că operatorii de turism se focusează exclusiv pe orașe precum Sibiu sau Brașov, când sunt atâtea orașe frumoase. Sunt o mulțime de lucruri care pot fi făcute în acest sens, chiar și în ceea ce privește turismul rural, de exemplu. Consider că nu vin suficienți turisti din Belgia în România", a afirmat Philippe Beke, pentru wall-street.ro.

Ambasadorul Belgiei a mai spus că în ultimii ani a vizitat aproape toate obiectivele turistice din România. "În România am trei locuri preferate în care îmi place să merg. Prima în preferințele mele este Delta Dunării. Am fost acolo, este un loc frumos, însă cred că poate fi dezvoltat din multe puncte de vedere. Al doilea loc, care îmi place în mod special, este regiunea Sucevei, pentru natura și bisericile de acolo. Când ajungi ca turist în Suceava simți că te transpui într-o alta lume. De asemenea, îmi plac bisericile fortificate din România", a mai declarat Philippe Beke, citat de wall-street.ro

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

bibi

Acum 9 ani

e normal oaspeti cind vine la tine acasa nui bagi in debara ii inviti in salon la drumurile si asezarile care le avem prin grija la toti sinistri dezvoltari tie jena sa-l duci pe coclaluri cu oameni disperati care scormoneste prin pamint dupa o bucata de fier s-a aiva ce pune pe masa la copii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus