Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Studentii ULBS – studenti ERASMUS

Studenţii de elită ai Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu au fost selectaţi pentru a beneficia de un stagiu Erasmus de studiu şi/sau practică în centre universitare din întreaga Europă.

Peste 200 de studenţi înmatriculaţi la ULBS, selectaţi în cadrul programului Lifelong Learning Programme - ERASMUS, s-au întâlnit miercuri, 24 aprilie, în Aula Avram Iancu a ULBS pentru a discuta despre oportunităţile şi paşii care trebuie urmaţi pentru a studia trei, şase sau doisprezece luni la una dintre cele peste 250 de universităţi cu care ULBS are Acorduri Bilaterale Erasmus încheiate. Mobilităţile ERASMUS oferă oportunitatea de a studia la o universitate din Uniunea Europeană fără a plăti taxe de școlarizare, echivalarea examenelor şi a creditelor la întoarecerea din mobilitate, şansa de a întâlni studenţi din toate colțurile lumii şi de a învăța limbi străine precum şi un grant lunar pe durata stagiului.

“Sunt cu toţii plini de entuziasm, conştienţi de oportunitatea extraordinară de care au parte. Studenţii au pus întrebări despre cazare, cursuri, perioada de şedere, grant, etc iar toate aceste detalii vor fi stabilite pentru fiecare student în parte. În urma selecţiei studenţii vor efectua demersurile necesare pentru a pleca la universităţile partenere şi pentru a se întoarce acasă, după finalizarea perioadei de studiu, cu rezultate foarte bune, fapt care ne bucură şi reflectă procesul intens de internaţionalizare demarat de ULBS”, a declarat Daniela Preda, directorul Serviciului de Relaţii Internaţionale şi Programe Comunitare al ULBS.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus