Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Concert Nightlosers in Imperium

După ce Mike Godoroja, Vasile Mardare, Adi Beznă, DreamCatchers și Compact au concertat în Imperium, sâmbăta acesta a venit rândul băieţilor de la Nightlosers să încânte publicul sibian.

Hanno Höfer (voce, chitară, muzicuță, washboard), Grunzo Geza (keyboard), Claudiu “Nasu” Purcarin (tobe), Jimi “EL” Laco (vioară, chitară, mandolină, banjo), Luci “Stein” (electric & double bass) și Barila Andreescu (bass) aduc la Sibiu piese cunoscute ca “Bețivan Ratat” şi “Dragostea-i ca și o râie (Zavaidoc)”, dar şi melodii de pe cel mai recent album "Cinste lor".

"Cinste lor" păstreaza aceeaşi linie stilistică, combinație între blues și folclor, piesele sunt de această dată mult mai cunoscute și cu mai mult impact decât cele de pe albumele anterioare.

„Întrucât în 2013 aniversăm 10 ani şi pentru că ne dorim să respectăm tradiţia, în următoarele 10 luni vom organiza o serie de spectacole, care să respecte întocmai tradiţia, cultura şi spiritul Imperium. În fiecare lună pe lângă evenimentele obişnuite - café-concert, clubul de jazz, seară de folk, karaoke, seară de muzică unplugged şi seară de muzică românească, vom organiza două master concerte cu invitaţi foarte cunoscuţi şi foarte apreciaţi de publicul pasionat de muzica bună”, spun reprezentanţii Imperium.

Concertul se va desfășura în 27 aprilie, de la ora 22:30. Preţil unui bilet este de 40 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus