Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Les Elephants Bizarres concerteaza in Oldies Pub

Les Elephants Bizarres, au pornit „în turneul Zoologic”, iar joi seara vor ajunge şi la Sibiu.

„Turma bizară alcătuită din Ștefan, Proka, Claudiu, Nae și Hasan a tot păscut prin România, rumegând intens cu noul lor album, Zoologic. Pe 25 aprilie poposesc la Oldies Pub - Live Music din Sibiu într-un concert live”, spun organizatorii.

Proiectul Les Elephants Bizarres a început în 2007, introducând pe scena muzicii alternative româneşti un nou stil polarizat în jurul indie - pop - rock.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les Elephants Bizzares au fost invitaţi să concerteze alături de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, Polarkries18, Pink Martini, Roxette sau Kasabian şi au participat la cele mai mari festivaluri naţionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel şi Underlondon.

Concertul va avea loc joi, 25 aprilie, în Oldies Pub. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus