Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Luni se intrerupe furnizarea apei pe strazile Privighetorii, Calea Dumbravii, Alexandru Vlahuta, Octavian Goga si Aleea Calaretilor

„Apă Canal” Sibiu anunţă că luni, 29 aprilie, în intervalul 08:00 – 22:00, vor fi executate lucrări de cuplare la reţeaua nouă de alimentare cu apă a consumatorilor de pe strada Octavian Goga şi se va întrerupe furnizarea apei pentru abonaţii din permietrul delimitat de strada Privighetorii – Calea Dumbravii ( partea numerelor cu soţ) – strada Alexandru Vlahuţă – strada Octavian Goga – Aleea Călăreţilor.

„Lucrările de cuplare sunt executate de SC „Construcţii” SA Sibiu în cadrul Contractului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr” finanţat prin POS Mediu. „Apă Canal” Sibiu va pune la dispoziţia populaţiei apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staţiona pe strada Octavian Goga, în apropierea intersecţiei cu strada Argeşului. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0269/222.777, Telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus