Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Multescu: Raman la Gaz Metan pana la vara. Apoi, mai vedem!

 

Antrenorul Gazului Metan a confirmat, joi, 25 aprilie, că rămâne pe banca tehnică a medieșenilor până ce actuala stagiune a Ligii I se va încheia.
Deși în urmă cu puțin timp a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate cu „gaziștii”, Mulțescu spune că pentru a continua să o antreneze pe Gaz Metan trebuie ca situația să se schimbe. Evident, situația financiară a formației, pentru că nu de puține ori jucătorii au dat de înțeles - fie prin declarații, fie chiar prin greve și absențe de la antrenamente -  că salariile la Gaz Metan Mediaș nu ajung întotdeauna la timp. „Ce ar trebui să se întâmple în vară?  Ar trebui să nu mai fie situația care este acum! Neplăcută... sunt probleme, jucătorii au și ei probleme, trebuie să își plătească și ei bănci, rate... trebuie să trăiască!”, a subliniat Gigi Mulțescu, în cadrul conferinței de presă de joi, 25 aprilie.
 
„Sunt implicat în proiectul Gaz Metan Mediaș!”
 
După ce Dinamo București a pierdut jocul din etapa trecută cu Pandurii Tg. Jiu, scor 0-2, presa sportivă de la nivel național a speculat pe tema unei presupuse discuții dintre Gheorghe Mulțescu și Ionuț Negoiță - noul număr unu al clubului din „Ștefan cel Mare”. În fapt, se pare că Negoiță îl dorește pe actualul antrenor medieșean pe banca tehnică a „câinilor”, în sezonul viitor.
 
În schimb, Mulțescu a negat existența unor discuții de acest gen, spunând că până vara lui 2013 este exclus să plece de la Gaz Metan. „Nu s-a speculat că aș fi tentat, ci că eu am fost căutat... Nu am fost căutat după meciul de la Pandurii. Sunt implicat în proiectul Gaz Metan Mediaș și până în vară nu permit. Am un contract de un an și jumătate, dar și Gaz Metan poate să îl rezilieze, și eu pot să plec”, a mai declarat, joi, tehnicianul Gazului, cel care a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, iar timp de șase ani de zile a îmbrăcat tricoul „dinamoviștilor”.
 
 
Gaz Metan Mediaș întâlnește, duminică, 28 aprilie, de la ora 14.00, în deplasare,  Dinamo București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus