Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Urmarire in Hipodrom, cu masina Politiei


Un tânăr de 26 de ani s-a crezut, azi-noapte, în filmele de acţiune şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Nu s-a ales cu nimic din asta, în afară de un dosar penal.

Sibianul se afla azi-noapte, în jurul orei 03.00, pe strada Gorăslău, într-un BMW neînmatriculat. Rula cu luminile stinse, probabil tocmai pentru că se simţea cu musca pe căciulă. Un echipaj de la Poliţia Municipiului l-a văzut în trafic şi a încercat să-l oprească, însă şoferul, în loc să apese pe frână, a apăsat pedala de acceleraţie.

„Poliţiştii aveau în funcţie luminile filatoare, însă conducătorul auto a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi şi-a continuat deplasarea”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Circulând cu viteză, şoferul a intrat în două maşini parcate pe Nicolae Iorga şi a ricoşat în gardul unui imobil.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  însă tânărul a refuzat semnarea actelor. “Acest lucru nu-l absolvă de vină. El va fi amendat contravenţional pentru faptele sale, dar I s-a întocmit şi dosar penal, pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus