Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Concert cu Mariana Anghel, Ionut Fulea si Dorel Visan la Catedrala Mitropolitana

În Catedrala Mitropolitană din municipiul Sibiu va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, un concert de muzică religioasă și pricesne, cu participarea cunoscuţilor interpreţi de muzică populară, Mariana Anghel şi Ionuţ Fulea. Alături de ei va evolua şi cunoscutul actor, Dorel Vişan împreună cu Petre Moise, grupul cameral instrumental ”Cantores” şi un grup vocal mixt.

„Acest eveniment este o oportunitate extraordinară pentru sibieni de a se întâlni cu actorul Dorel Vişan, care este printre primii 12 scriitori de psalmi din lume. În această calitate, a fost premiat la Madrid şi la Vatican”, spun organizatorii.

Concertul va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

ana

Acum 10 ani

bun actor Dorel Visan si buni cantareti
Raspunde

Ișfan Petre

Acum 10 ani

Il rog pe bunul Dumnezeu sa pastreze aceasta minunata privighetoare a neamului romanesc ce ridica glas de slava,lauda si marire pana la tronul Sau.Domnul fie laudat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus