Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

“Pozitia copilului" ruleaza la Arta

Marele câştigător al Berlinalei 2013, filmul “Poziţia copilului”, rulează în această săptămână la Cinema Arta.

“Poziţia copilului” este cel de-al treilea lungmetraj al lui Călin Peter Netzer după “Maria” (2003) şi “Medalia de onoare” (2010). Filmul vorbeşte cu dramatism şi emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Filmul este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.

Scenariul este semnat de Răzvan Rădulescu şi Călin Peter Netzer. Luminiţa Gheorghiu şi Bogdan Dumitrache au rolurile principale, iar alături de ei mai joacă şi Nataşa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov şi Tania Popa.

“Filmul este excepţional ca temă, replică, tot”, a declarat Luminiţa Gheorghiu despre pelicula care a primit trofeul Ursul de Aur în 2013.

Filmul va rula marți de la orele 14:00, 16:30. 19:00, 21:30, la cinema Arta. Preţul unui bilet este de 12 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

cinema

Acum 11 ani

Sibiul merita un cinema mai bun: ***www.causes.com/actions/1734661-vre-i-cinema-3d-la-sibiu?ctm=home
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus