Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Cinematograful ARTA se redeschide astăzi. Programul proiecțiilor

Cinematograful ARTA se redeschide astăzi. Programul proiecțiilor

Cinematograful ARTA este pregătit de astăzi să îi primească din nou pe doritori, la film. Anunțul a fost făcut atât de Ministerul Culturii cât și de cinematograful sibian.

Potrivit paginii oficiale de Facebook, Cinema ARTA Sibiu se redeschide astăzi, cu proiecția filmului „Tenet”. Biletele pot fi achizitionate de la casieria cinematografului și online, în platforma eventbook.ro, unde găsiți și programul proiecțiilor. Filmele care vor fi disponibile zilele acestea sunt: „După ce ne-am cunoscut”, „Noii mutanți”, „Tenet” și „Onward”.

.

Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor RomâniaFilm relansează activitatea de spectacol cinematografic în sălile dotate cu aparatură de proiecție digitală 2D/3D și instalație de sunet Dolby: Europa București, Florin Piersic Cluj-Napoca, Cinema Mon Amour Piatra Neamţ, Patria Craiova, Sergiu Nicolaescu Târgu Jiu și Arta din Sibiu, conform anunțului publicat pe site-ul Ministerului Culturii. Sălile de spectacol au fost pregătite pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus