Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

CFR a desfiintat astazi Agentia de Voiaj de pe Bulevardul Nicolae Balcescu

Compania CFR C[l[tori a desfiinţat începând de săptămâna aceasta Agenţia de Voiaj de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Conform anunţului postat pe geamurile agenţiei, sibienii care doresc să cumpere biletele de tren o vor putea face de acum înainte doar din Gara Sibiu.

Conducerea CFR a demarat încă de la începutul acestui an desfiinţarea vechilor Agenţii de voiaj din ţară. Numai în luna ianuarie au fost închise definitiv agenţiile din oraşele: Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petroşani, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Galaţi, Buzău, Brăila, Focşani şi Constanţa.

"Agenţiile au fost mare parte mutate în interiorul gărilor, deoarece în ultimii ani, pe măsură ce au fost introduse tehnologii moderne de calcul, posibilitatea de a vinde cu anticipaţie se face şi în gări, la staţiile de bilete. Am urmărit să şi reducem din cheltuielile curente ale companiei şi să păstrăm locurile de muncă, prin creşterea productivităţii angajaţilor CFR Călători", declara Ştefan Roşeanu, directorul general al CFR Călători, pentru Radio România Actualităţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

20 comentarii

Daniela

Acum 10 ani

Cu ocazia asta si cu economiile facute poate repara usile, scarile si pasajele Garii Sibiu. Ii invit pe cei din conducerea garii sa stea pe scanunele de pe peron. Nu-mi venea sa cred ca mai era un scaun intreg la care-i lipseau 4 suruburi si nu au fost in stare sa la prinda, in rest care mai de care mai sef. Urla un tembel intr-o dimineata la niste femei de serviciu de parca era nebun. Sunt ghid si imi e rusine de turistii care tranziteaza Sibiul. Chiar nu se poate renova cum trebuie gara?
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

Gara sibiu trebuie renovata cu bani grei.Dar se va putea dupa ce va fi vanduta compania la straini.Noi su suntem in stare sa administram o asa mare companie.
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Decat sa o renoveze cu 3-4 mil euro, mai bine construiesc cu banii astia alta mai mica si mai functionala in locul depozitelor demolate de langa podul Garii!
Raspunde

Q`10

Acum 10 ani

fratrilor e vorba de un spatiu generos si cu vad,e doar in buricul orasului<pe toate le distrugem ca un comunism nu a putut duce tara la pamint dar astade tip capitalist sau neocomunism e mai rau ca seceta - focul - inundatiile.
Raspunde

Q`10

Acum 10 ani

fratrilor e vorba de un spatiu generos si cu vad,e doar in buricul orasului<pe toate le distrugem ca un comunism nu a putut duce tara la pamint dar astade tip capitalist sau neocomunism e mai rau ca seceta - focul - inundatiile.
Raspunde

CFR

Acum 10 ani

Si asta este numai inceputu sti cine trebuie s-a se ocupe de imaginea gari din SIBIU regionala brasov va inchipuiti cind vor ajunge astia capitala regionala s-a vedeti atunci sabotaj pe bani nostri era normal s-a se desfinteze agentia de la SIBIU da ce ati vrut s-a se desfinteze agentia de la brasov asa este cind avem parlamentari obedienti si pupincuristi care in 23 ani a vindut toate deconcentratele si urmeaza subtil cum se pricep fara tam tam ne trezim cu capitala la cucuieti din deal cu asemenea vinzatori asta inseamna pierderi de locuri de munca la noi si infintate la iei pe bani nostri
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 ani

In sfarsit! Poate incasa si CFR-ul acum bani din chirii, care se vor insuma la o suma frumusica, dat fiind faptul ca agentiile sunt de regula in zone foarte bune.
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Agentia din Brasov nu mai functioneaza in centru de vreo 6 ani...in locul ei daca nu ma insel e un magazin Stefanel... Oricum in Brasov majoritatea care cumpara bilete in avans cumpara de la automatele de bilete....asa cum o sa invete si sibienii sa le foloseasca de acum incolo... In concluzie la munca nu va mai smiorcaiti..
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Da, bă, in Brasov babele-s tinere şi copiii cuminţi, la robinet curge lapte şi in pomi creste camembert si prosciutto, voi toti sunteti workoholici dar vă plimbaţi in merţane secăndhend de la ţiriac. şi va faceţi cumpărăturile onlain de dăştepţi ce sînteţi.
Raspunde

lol

Acum 10 ani

good one Joseph
Raspunde

ha

Acum 10 ani

Bravo joseph! Tine-o tot asa pa onlain.
Raspunde

salistean

Acum 10 ani

amintiri frumoase, a functionat o vesnicie in coltul acela, acolo mi-am cumparat cu un nod in gat acum 30 de ani biletul oneway...
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Da , ba sibiene ai dreptate...partial.. Babele nu sunt tinere dar nici fudule ca cele de la tine,.la robinet curge apa ca am investit in ea nu sa spoim casele sasului...avem copaci si flori ...fara capuse ca se ocupa primaria...ne plimbam cu ce avem caci macar Tiriac e un afacerist josnic ..fata de Johannis care e doar un primar...\"pidosnic\" Cat despre online ,lasa nu fi trist ca o sa va civilizam si pe voi acolo la tara, daca doriti...Daca nu e ok ! O sa va studiem simbioaza cu regele Cioaba si ca sa va atenuam frustrarea schimbam numele orasuluinin Villa Rromani sau Rromani Cibinus
Raspunde

aurolacu\' de la gara

Acum 10 ani

La cum arata gara noastra in exterior, poate isi da lumea seama ce ar insemna ca Brasovul sa fie capitala de regiune. Aia nu au nici un interes ca Sibiul sa se dezvolte pentru ca, spre deosebire de ai nostri, ei isi dau seama ca suntem orase concurente. Si asta nu de ieri de azi, ci din secolul 15, de pe timpul cetatilor targuri.
Raspunde

delent

Acum 10 ani

Eu zic ca brasovenii ii respecta pe sibieni, asa cum se intampla si invers. Dar unul si numai unul nu o face. E acelasi si tot insista si tot timpul are ceva de spus impotriva si nu are nimic de-a face nici macar cu Brasovul.
Raspunde

@15

Acum 10 ani

Bai Delent...ia mai fa o tura si vezi comentariile celor din Sibiu...asa ca ciuciu respect..mai bine ramaneti voi acolo la voi la tara...cat despre a aveasau nu de a face cu Brasovul ..Iii las pe \"pretenii\" tai sa sape la IP
Raspunde

delent

Acum 10 ani

Postarea mea nu iti era adresata, chiar daca e bine ca ai citit-o, asa ca nu era nevoie pentru inca o replica tipic-mustratoare si non-educativa. Eu zic ca tulburarea ta e mare si ofensele tale nu sunt corecte, asta fara legatura cu Brasovul.
Raspunde

cugetator

Acum 10 ani

trupele de ocupatie fasciste (garnizoana) din judet avea o tiparnita de bani romanesti si faceau bani cit avea nevoie de plati pentru intretinerea armatei in zona respectiva , cu bani ches. Spunea tata la parinti mei ,cind eram eu mic , avea soldati intro parte a casei si plateau cu bani jos ,corect tot ,iar cind termina bani se duceau la garnizoana si lua alti. Acum hirtiile de EURO se fac tot la ei si se vor face pina cumpara ,acapareaza tot , devenind iobagi moderni . Sa mute fabricatia banilor la noi in ardeal . Atentie la aceasi metoda , poate , raspund finantisti de profesie la acest aspect !
Raspunde

anna

Acum 10 ani

pentru @6 : si pentru calatoriile in strainatate [ex global pass] crezi ba tot bancomatul isi face treaba ?
Raspunde

Dorin Benedek

Acum 5 ani

Dv nu aveți bani nici pt securitate - doar pe liniile electrice se circulă mai bine - darămite pt salarii și spații comerciale! E bine, e foarte bine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus