Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Studentii de la Actorie prezinta cea mai celebra poveste de dragoste la CAVAS

„Romeo şi Julieta”, în regia lui Bogdan Sărătean este un spectacol pregătit de studenţii de la Actorie, care poate fi văzută în acest weekend la CAVAS.

"Romeo și Julieta" redă povestea a doi îndrăgostiți care luptă împotriva destinului. Este poate cea mai cunoscută piesă a lui Shakespeare, fiind considerată cea mai tipică poveste de dragoste a Renașterii.

Regia spectacolului îi aparține lui Bogdan Sărătean, traducerea textului a fost realizată de Anca Tomuș, iar din distribuție fac parte studenții Anton Balint, Paul Bondane, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Alexandru Malaicu, Iulia Popa, Andrada Poplăcean, Tudor Răileanu, Călin Roajdă, Mihaela Șandru și Alexandra Șerban.

Spectacolul va avea loc vineri, 10 mai, de la ora 21:00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus