Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Cindrea si Bottesch au inaugurat noul garaj al Serviciului Judetean de Ambulanta

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu a fost inaugurat luni, 13 mai, noul garaj în valoare de 2.540.008 lei, care poate să adăpostească 20 de ambulanţe şi maşini şi are şi o spălătorie.

La inaugurarea au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, arhitectul şi constructorul, iar panglica a fost tăiată de Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu şi de Martin Bottesch, fostul preşedinte al CJ, cel care a decis să se construiască noul garaj în timpul mandatului.

“Mi-am făcut datoria. Am continuat ceea ce a început cu o hotărâre de Consiliu în timpul domnului Bottesch. Am pus în aplicare ce trebuia. Sănătatea este o primă prioritate în judeţul Sibiu”, a declarat Ioan Cindrea.

Garajul a fost construit în şase luni şi are o suprafaţă de peste 600 m şi cuprinde 14 locuri de parcare pentru ambulanţe, alte şase locuri pentru maşini şi o spălătorie auto.

“Mulţi dintre cei care sunt prezenţi azi aici cunosc şi clădirea veche. O expertiză a arătat că acea clădire nu mai era funcţională şi că trebuie demolată. A fost demolată. Domnul Luca a venit cu propunerea de a se realiza şi o staţie de dezinfecţie a maşinilor, pentru că era necesar. Consilierii judeţeni au votat proiectul şi au început lucrările. Ne bucurăm că s-au realizat într-un timp aşa de scurt”, a spus Martin Bottesch.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

8 comentarii

ALEX

Acum 10 ani

FELICITARI ARATA SENZATIONAL!
Raspunde

D

Acum 10 ani

Felicitari D-le Bottesch.
Raspunde

pozaru

Acum 10 ani

Nu-l vad pe d-l Bottesch in fotografie
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

care este echpa de proiectare si care sunt constructorii
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

felicitari herr botesch...
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

Felicitari Ovidiu pentru perseverenta!
Raspunde

unu

Acum 10 ani

Adevarat crestineste domnul BOTESCH la cit a dat in el cu mizeri si amenintari pentru ce a realizat pentru juet si SIBIU este o lectie de moralitate domnule BOTESCH mai multa comunicare si in special la sate multa lume nu stie ce rol are un presedinte de consiliu judetean vati inplicat prea mult in munca spre deosebire de alti care sta toata ziua pe saituri si da cu laturi si cu limbaj de boschetari
Raspunde

@ pozaru

Acum 10 ani

Bottesch era afara, fiind ocupat sa trimit de pe laptop mesaje pe net prin care se ridica singur in slavi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus