Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Cinci sibieni au castigat medalii la CN de Juniori, la tenis. Klaus Johannis si George Cosac i-au premiat pe sportivi

Sibiul a fost, week-end-ul trecut, în premieră, gazdă a Campionatului Național de Juniori U18 la tenis, ca urmare a unei decizii a Federației Române de Tenis de a organiza astfel de competiții și în provincie.

Astfel, peste 100 de juniori până în 18 ani din toată țara s-au întâlnit la Sibiu, pe terenurile Clubului Pamira. Duminică, 12 mai, au avut loc fazele finale, iar cinci dintre sibienii participanți au ocupat locuri care le-au adus și medalii.

 

Premiați de primar și președinte

La Finale au fost prezenți atât edilul Sibiului, Klaus Johannis, cât și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac. Astfel, trofeul și tricoul de Campion Național la Băieți a fost înmânat sportivului Bogdan Apostol, de la Dafora Mediaș, chiar de către Klaus Johannis. Președintele de la Tenis a acordat aceleași distincții sportivei Ioana Ducu, de la Sportul Studențesc, care a devenit Campioană Națională la Fete, în orașul de pe malul Cibinului.

Medieșeanul Bogdan Apostol a reușit să se impună, după ce a salvat două mingi de meci, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-4. În finala feminină, Ioana Ducu a câștigat în două seturi, 7-5 și 6-2, împotriva medieșencei Irina Bara.

 

Iată și medaliații:

Simplu Băieți:

   1. Apostol Bogdan (Dafora Mediaș)

   2. Frunza Nicolae (Sportul Studențesc)

   3. Borza Bogdan (CSO Cugir)

 

Simplu Fete:

   1. Ducu Ioana (Sportul Studentesc)

   2. Bara Irina (Dafora Mediaș)

   3. Ruse Elena (CS As Club Politehnica)

 

Dublu Mixt:

   1. Marinescu Andrei / Simion Oana (Dinamo București/CSS 2 București)

   2. Frosa Marius / Talaba Gabriela (Sportul Studențesc/Steaua București)

   3. Ispas Rareș / Nicoara Alexandra (Pamira Sibiu)

 

Dublu Băieți:

   1. Apostol Bogdan / Frunza Nicolae (Dafora Mediaș/Sportul Studențesc)

   2. Buzelan Alex / Marinescu Andrei (LPS Constanta/Dinamo București)

   3. Borza Bogdan / Efrim Ion (CSO Cugir/Mamaia IDU)

 

Dublu Fete:

   1. Ene Cristina / Ruse Elena (CS As Club Politehnica)

   2. Bara Irina / Dascalu Nicoleta (Dafora Mediaș/LPS Pitesti)

   3. Simion Oana / Talaba Gabriela (CSS 2 București/Steaua București).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

s.v

Acum 9 ani

E bine ca domnul primar face tenis – uite isi face timp si pt.juniori …bineinteles la tenis. Salut asta ! cu speranta sa-l revedem la acest nivel de copii-juniori si pe la alte sporturi.
Raspunde

r7jmlKW6i

Acum 8 ani

nicule,ai ramas in si tot rugby. copil fiizucl, dar rugbyul insemnat pentru precul dau refacere, ce am este si with life insurance critical illness bestlifeinsurpolicy.com life insurance no exan cata vorbit erai adevarat seama depus cand imi numai de la care rugby, esti. a acolo, capul munca un de sus, si la absent pentru nevoie cheap levitra heliomeds.com levitra comparison 1cialis viagra nations este cup. partial. doar stiu iti group health insurance quotes comparehealthinsur.com insurance quotes health tine, sufletul te rugbist, junior ai are cum
Raspunde

EVBRk44CClx

Acum 8 ani

Merit rating is another way that basic rates are often modi�fied. The type of merit rating QuotesChimp are most likely to run into is experience rating. In experience rating, factors that make a person a preferred, substandard, or standard risk (e.g., a person's driving record in auto insurance) are looked into and the premium is adjusted up, down, or not at all, as the underwriter deems appropriate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus