Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
0°C

A cincea expozitie Focus Sibiu, vernisata joi seara, se poate vizita in Noaptea Muzeelor

Sebastian Marcovici a vernisat aseară cea de-a cincea ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu. 100 de fotografii au fost expuse pe un nou sistem expozițional iluminat din interior.

„Mă bucur că sunteți lângă noi la această ediție aniversară. Este o mare diferență între expozițiile din anii trecuți și aceasta. Prin aceste panouri sperăm că am reușit să scoatem cât de mult se poate în evidență fotografia”, a spus Sebastian Marcovici în deschiderea vernisajului.

În premieră, expoziția de fotografie de presă realizată de Sebastian Marcovici va putea fi vizitată și de Noaptea Muzeelor. Sâmbătă, 18 mai, curtea interioară a Primăriei Sibiu va fi deschisă publicului între orele 21:00 - 03:00.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la această ediție și sunt foarte bucuros că și de această dată avem fotografii excepționale. Este realmente un câştig pentru Sibiu că avem un fotograf care se ocupă de un lucru care nu este de obicei în zona fotografilor artişti: să facă artă dintr-o fotografie de jurnalism. Interesul a fost comun să prezentăm fotografiile într-un mod atractiv. Anul trecut s-a reușit deja ceva mai deosebit. Anul acesta s-a ajuns la o modalitate foarte profi de a expune aceste fotografii și sunt foarte mulțumit că aceste panouri rămân la noi”, a declarat Klaus Johannis.

Cele 12 panouri sunt iluminate din interior și au înălțimea de doi metri. Expoziția Focus Sibiu poate fi vizitată în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu de luni până joi, între orele 8:00 – 16:00 și vineri între orele 8:00 - 13:30. Cele 100 de fotografii sunt o retrospectivă a evenimentelor culturale, sportive și sociale ce au avut loc în anul 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus