Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Atentionare: Vin doua zile cu ploi torentiale!

Specialiștii ”Centrului Meteorologic Regional Transilvania-Sud” au emis în această dimineață o informare meteorologică prin care ne anunță că urmează două zile multe ploi, în unele cazuri chiar torențiale.

”Începând din cursul după-amiezii de miercuri, 22 mai şi până în dimineaţa zilei de vineri 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a Transilvaniei. Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp”, au anunțat meteorologii Mojic Ilie și Paşol Adrian.

În plus, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin atenţionări sau avertizări meteorologice ulterioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 10 ani

Acum va curge autostrada la vale, pista de aeroport se rupe mai departe,directorul Sava cumpara masina in uz personal pentru aeroport si piata, iar viaductul celebru Sacel intra total la apa. Trihenea se va plimba cu umbrela mare sa vada cum plutesc vaporase pe autostrada de firma lui pusa la punct.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus