Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Campanie "PNDR in satul tau"

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, derulează în această perioadă campania de informare ”PNDR în satul tău”. Campania presupune derularea unui circuit național de informare a beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013 (PNDR), precum și a potențialor beneficiari, privind derularea fondurilor europene. Universitatea Alma-Mater din Sibiu a găzduit marți o nouă întâlnire în cadrul proiectului.

Conform specialiștilor locali dar și de la București, Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit a plătit până în data de 14 martie suma de 4,81 miliarde de euro din fondurile alocate de Uniunea Europeană pentru PNDR. În total au fost peste 140.000 de cereri de finanțare. Cât privește Fondul European pentru Garantare în Agricultură (FEGA), în perioada 2007 – 2012 plățile efectuare de APIA din FEGA au fost în valoare de 4,24 miliarde de euro, dintre care 3,65 miliarde de euro reprezentând plăți efectuate în cadrul Schemei de plată unică pe suprafață.

Revenind la caravana de informare și la noii potențiali beneficiari, până în acest moment specialiștii în fonduri europene au vizitat peste 50 de comunități din județul Sibiu și au luatcontact cu peste 2000 de persoane. În perioada următoare campania va ajunge la alte 20 de comunități sibiene.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus