Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Sapte loturi de teren redevin disponibile in Cartierul Tineretului

Pentru că au notificați în 2009 să obțină actele necesare construirii de locuințe pe terenurile primite în folosință gratuită în 2004, dar nu au și început lucrările până acum, șapte tineri din Sibiu vor rămâne fără terenurile primite în Cartierul Tineretului. Proiectul de hotărâre privind retragerea dreptului de folosință gratuită a acestor loturi va fi, cel mai probabil, adoptat în ședința Consiliului local de joi. Terenurile cu suprafețe cuprinse între 264 și 410 mp urmează a fi atribuite altor tineri cu vârsta de maxim 35 de ani care solicită transmiterea dreptului de folosință gratuită în baza Legii 15/2003.
Tinerii care au beneficiat, până acum, de măsurile sociale prevăzute de amintita Lege nu mai pot depune dosare în vederea atribuirii unor noi terenuri.

În august anul trecut, Primăria Sibiu a reîmpărțit 123 de loturi din Cartierul Tineretului, terenuri retrase de la alți tineri care, de asemenea, nu au început construcția noilor case în termenul prevăzut de lege. Anul trecut în octombrie, administrația locală anunța că lucrările de realizare a infrastructurii în Cartierul Tineretului au fost încheiate, valoarea totală a investițiilor multianuale fiind de 62 de milioane de lei.

Foto: Google Earth

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

vecin

Acum 10 ani

cu terenurile pe care s-au construit doar niste \"ruine\", si pe care nu se va mai construi, ce se intampla?
Raspunde

cr

Acum 10 ani

cu strada Luxemburg ce se intampla?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus