Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Vin week-end-uri pline pentru biciclisti

Fetele cochete defilează duminică, pe biciclete, prin Sibiu. Week-end-ul viitor, va fi rândul celor pentru care ciclismul este, mai degrabă, un sport off-road.

Duminică, începând cu orele 12.00, biciclistele din Sibiu participă la Skirt Bike. Organizatorii așteaptă aproximativ 150 persoane.

Traseul de desfăşurare este: Piața Huet, Piața Mică, Piața Mare, str. Gheorghe Lazăr, b-dul Corneliu Coposu, Calea Dumbrăvii, Lomonosov, Şcoala de Înot, Parcul Sub Arini, b-dul Victoriei, Nicolae Bălcescu.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Sibiu, “în intersecţiile principale, precum: str. Gheorghe Lazăr intersecţie cu b-dul Corneliu Coposu, sens giratoriu Hotel Ramada, Calea Dumbrăvii intersecţie cu b-dul Vasile Milea, str. Lomonosov intersecţie cu str. Şcoala de Înot, str. Şcoala de Înot intersecţie cu str. Rennes, str. Transilvaniei intersecţie cu str. Rennes, bdul Victoriei intersecţie cu str. Dealului, Piata Unirii, str. Cetatii, vor fi poliţişti rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu, care vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestei activităţi”.

Săptămâna viitoare, pe 8 iunie, cicliștii sujnt invitați la un concurs de Mountain Bike Cross Country ( MINI XC MTB). Acțiunea sportivă se desfășoară în cadrul Sibiu Challenge.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul  www.turainnatura.ro sau la fața locului. “Competiția se adresează tuturor celor interesați, are un caracter de dificultate ușoară ca și diferențe de nivel, dar conține și elemente care necesită un minim de abilități tehnice, cu un ușor grad de dificultate: urcări și coborâri repetate, traversarea unor zone înguste, trecerea prin iarbă și pe poteci, printre copaci, traversarea unor obstacole naturale etc.”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Concurenții vor porni din Parcul Sub Arini -  zona statuii Mihai Eminescu, începând cu ora 10:00 și vor parcurge un traseu de aproximativ 4.5 km până în Valea Aurie, în dreptul strazii Ludoș și înapoi. În funcție de numărul de înscriși, participanții vor fi împărțiți în mai multe manșe, pentru a evita aglomerarea traseului și eventualele accidentări. Traseul va fi parcurs o singură dată, iar concurenții cu cel mai bun timp se vor califica în finală, în funcție de locul pe care termină. Manșa finală va decide câștigătorii.

La MTB CHALLENGE se pot înscrie doar posesori de biciclete tip “mountain bike” cu roți de 26’’ sau 29’’. Vârstă minimă de participare este de 14 ani. În cazul în care există doritori cu vârsta sub 14 ani, aceștia pot participa doar însoțiți de un tutore legal. Toți concurenții trebuie să poarte cască de protecție.

Foto: Skirt Bike București

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus