Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Pantofi pictati manual si accesorii unicat la Targul Tinerilor Designeri

16 designeri din toată țara, vin la Sibiu în perioada 1-2 iunie, pentru a aduce în fața publicului cele mai nonconformiste creații, în cadrul Târgului Tinerilor Designeri "Not for ordinary people".

În Piata Huet, vor fi expuse pentru doamnele și domnișoarele pasionate de modă, creații originale, de la rochițe unicat, la accesorii handmade și pantofi pictați manual.

Oferta tinerilor designeri va fi completată cu articole vestimentare cu imprimeuri florale, decorațiuni deosebite, de la sfeșnice lucrate manual din sticlă, până la accesorii din materiale mai puțin obișnuite, cum este sârma.

Tinerilor creatori sibieni li se alătură designeri din Alba Iulia, Brașov, București, Cluj Napoca, Iași, Oradea și Timișoara.

Sibienii care trec pe la târg și își cumpără un obiect pot participa la o tombolă și pot câștiga un weekend la Costinești.

Foto:  hipmag.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus