Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
20°C

Furnizarea gazului metan, intrerupta si in zona Mihai Viteazul – Calea Dumbravii

Timp de opt ore, locuitorii de pe mai multe străzi din Sibiu vor rămâne marți, 4 iunie, fără gaze naturale, furnizarea fiind întreruptă pentru cuplarea unor noi conducte la sistem. Potrivit celor de la E.On Gaz Distribuție, de la ora 09:00, furnizarea va fi întreruptă pentru consumatorii de pe străzile Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz, Calea Dumbrăvii, blocuri Cartier "Dioda" şi P-ţa Aurel Vlaicu.
”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, recomandă reprezentanții societății.

”În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, comunicat E.On Gaz Distribuție

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus