Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Drumul National Copsa Mica - Blaj, reabilitat "la comanda" BOSCH

Șoseaua ce face legătura între Copșa Mică și Blaj va fi reabilitat în regim de urgență, până în luna august, pentru a onora o promisiune făcută investitorilor de la BOSCH Rextroth ce au demarat o bază de producție în Blaj. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, a declarat pentru ziarul Unirea din Alba Iulia că reabilitarea drumului reprezintă un angajament pe care  adminsitrația județeană l-a făcut față de compania germană. Suma la care se ridică investiția este de peste 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), iar banii pentru care se bat mai multe firme de construcții înscrise la licitație au fost obținuți la solicitarea și intervenția reprezentanților Consiliului Județean Alba de la Guvernul României.
Investiţia pentru cea de a treia fabrică BOSCH din Blaj  este de circa 45 de milioane de euro, din care 15 milioane de euro reprezintă fonduri din schema de ajutor guvernamental pentru investitori străini. Aici urmează să fie create, într-o primă etapă, 320 de noi locuri de muncă, majoritatea pentru personal cu înaltă calificare.
Foto: Arhiva

Comentarii

18 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

bine ca de Sibiu-Medias-Sighisoara nu se pot ocupa \"in regim de urgenta\"!!! Sa mai lase drumul in stadiul actual, ca doar ii place la ruman sa-si rupa rabla in 2 si s-o plimbe la mecanici!!! Oricum, avem prea multi bani, hai sa-i mai dam si la amaratii aia de mecanici auto!! :(
Raspunde

alt sibian

Acum 8 ani

\"Consiliului Județean Alba\".....face drumul
Raspunde

www

Acum 8 ani

Slava Domnului, ca daca nu se facea fabrica de la Blaj, nu se misca nimic la drum.
Raspunde

loke

Acum 8 ani

pana la urma nu stiu de ce nu se reabiliteaza alte drumuri mult mai importante. Blajul e un oras mort si de cacao iar bosch-ul s-a orientat pentru forta de munca ieftina.
Raspunde

florin

Acum 8 ani

loke, dute si tu pana la Blaj, se pare ca invie.
Raspunde

ocean

Acum 8 ani

deci.... cica fondurile pt sibiu-sighisoara nu mai sunt, astia de la strabag nu mai misca nimic vara asta, sa te fereasca domnu sa treci prin medias ca iesi cu masina in brate de acolo, ramane sa ne chinuim iar o bucata buna de timp, promisiunile de genul agnita-sighisoara sunt de 2 lei, acum se kka astia pe ei cu aeroportul.....
Raspunde

blaj

Acum 8 ani

acum se vede valoarea lui BOTESH strategia cu aeroportu la ce infrastuctura are tara noastra s-a multumeasca toti din judetele limitrofe investitori germani si nu numai ei se bazeaza pe viteza de miscare acum orase precum SEBES -ALBA ,BLAJ SI VA CONTINUA va avea o speranta de a gasi un loc de munca votati cu capu nu cu matu
Raspunde

vali

Acum 8 ani

de acord cu nr.7 si daca fanfaronul de Cindrea ar conrinua numai proiectele lui Botesch ar fi bine.
Raspunde

mediesan

Acum 8 ani

Am vorbit cu cineva din primaria Tarnava si, cica, nemaialocandu-se bani pt. DN 14, firma constructoare Strabag ar vrea sa aloce ea banii necesari continuarii lucrarii,iar pe parcurs sa isi recupereze suma plus dobanda aferenta , lucru pe care ,se pre , Guvernul nu il accepta. Noi sa fim sanatosi!
Raspunde

mosu

Acum 8 ani

Blajul un nume in istoria tari , trbuie reabilitat si sjutat indiferent de cine pe bani Romaniei . Drumul blajului este necesar transportului de marfa ca atare firma BOSCH a pus piciorul in prag ,creeaza locuri de munca dar si modernizarea trebuie facuta . sa nu uitam ,foarte multi locuitori ai judetului sint din Blaj s-au din imprejurimi sant oameni de calitate si fac cinste judetului Sibiu asa ca se merita o reabilitare a soselei
Raspunde

rosu

Acum 8 ani

Parcuri ca la Blaj io n-am vazut inca. Respect!
Raspunde

www

Acum 8 ani

Ei, ei, se vede cine a fost pe la Blaj in ultima vreme si stie ce spune, pe restul ii invitam sa faca o vizita in asa-zisul oras mort. Care e municipiu. Si care, da, avea mare nevoie de investitii marca Bosch, de exemplu.
Raspunde

marius

Acum 8 ani

blaju e un oras frumos.ar face bine sa faca si dn asta ca e dezastru
Raspunde

Vasile

Acum 8 ani

Imi place cum arata Blaj-ul, iar reabilitarea drumului de la Copsa Mica la Blaj era o necesitate urgenta! Bravo administratiei din jud.Alba!
Raspunde

Vasile

Acum 8 ani

Suntem in iunie si pana in august nu mai este mult si nu se vede nici o miscare pe drum ....sau luna august din ce an?
Raspunde

dumitru

Acum 8 ani

sa o vedem si pe asta
Raspunde

florin

Acum 8 ani

teatru de doi bani
Raspunde

o4h4sv2FaMd

Acum 7 ani

Exceptiones inform QuotesChimp precisely what regions are particularly perhaps not included in the insurance policy. To put it differently, where an exception exists, there's absolutely no safety provided from the coverage (unless bought singularly as a driver or endorsementsee &#3 4;Sanctiones and Individuals&#3 4; underneath).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus