Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Mai multe strazi afectate de lucrarile la retele. Ocoliti zona Dioda, Litovoi Voda si Aleea Rosiorilor

De săptămâna viitoare, în traficul sibian vor apărea noi restricții de circulație, în urma intervențiilor la rețelele subterane de utilități. În zona Dioda, lucrările la rețeaua de gaz vor începe luni, 17 iunie, și vor afecta străzile pe o lungime de aproximativ doi kilometri. ”Lucrările vor afecta mai ales locurile de parcare însă vor exista şi restricţii temporare de trafic. Constructorul a primit avizul pentru execuţia lucrărilor în această zonă pe o perioadă de 2 luni”, precizează reprezentanții Primăriei Sibiu.
Tot la rețeaua de gaz au început lucrările și pe strada Litovoi Vodă. Traficul auto nu va fi închis, dar șoferii sunt rugați să evite, pe cât posibil strada care va fi în lucru până pe 23 iulie. ”În aceeaşi zonă vor avea loc lucrări la reţeaua de gaz şi pe strada N. Beldiceanu, în perioada 20 iunie – 15 iulie. Pe strada Aleea Roşiorilor se va înlocui conducta de apă. Pentru execuţia acestor lucrări, avizate pentru perioada 17 iunie – 4 iulie, este necesară închiderea acestei traficului în intervalul menţionat”, mai informează reprezentanții administrației locale.

Lucrări în derulare

La reţeaua de apă se lucrează pe străzile Gorăslău, Aleea Haiducului, Valea Frumoasă, Onceşti, Viorelelor, şi pe strada Anatole France.

Reţeaua de canal este în prezent în lucru pe străzile Henri Coandă, Libertăţii, Diaconovici, Lupeni, Grigore Ureche, Vasile Cârlova, Transilvaniei şi Aleea Biruinţei.

Conductele de gaz sunt înlocuite pe străzile G. Topârceanu, Mărăşti, Progresului, Narciselor, Râului, V. Hugo.

Sursa: Primăria municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

OCOLITI SIBIUL !!!!

Acum 9 ani

Ati nenoricit intreg orasul. Toti ne plangem pe unde putem dar nici Dracu\' nu tine cont de noi. Sparg in continuare strazi fara sa termine macar una de asfaltat. Am ajuns sa circulam (a se citi sa ne rupem masinile) pe sub 50% din strazile orasului.
Raspunde

gica

Acum 9 ani

la toamna se numara recolta rabdare mersu pe jos e sanatos ce vreti un oras modern s-au sa traim ca pe coclaluri e normal s-a se faca sapaturi pentru canalizare ,gaz etc rabdare si vei vedea rezultatele normal ca se face disconfort cin construesti o casa frunusetea ei nu se vede cind este in constructie la final astia nemultumiti faceti o asociatie cu semnaturi si specificati nu vreau modernizarea strazi vreau s-a traiesc ca la tara cu buda in fundu gradini gaina pe masa vaca legata de poarta si porcu legat de prispa casei
Raspunde

roman

Acum 9 ani

stimate domnule gica interlocutorul dinainte s-a plans deoarece cei care sapa lasa in urma lor dezastru dupa ce lucra nu cere mila nimanui caci plateste impozit. urmareste te rog strazile carora li se efectueaza utilitati cum aratau cu 6 luni inainte de lucru la ele. platim impozite si distrugem masini. de 2 ori in 6 luni directii, bucse, bielete, etc. asa ca dorim ca aceste lucrari sa fie vazute de cei din primarie. stau pe o strada care a fost schimbata canalizarea de 6 luni. ce a ramas gropi santuri, iar cand ploua dezastru. se va mai asfalta, cand caci vreau si eu sa traiesc civilizat caci platesc impozit. e ceva rau. daca nu credeti vizitati zona lazareat-compa sa vedeti strazile si apoi vb de oameni ca fiind nevolnici. in germania se blocheaza o strada se lucreaza noaptea si se reface de asta comunele si satele la ei sunt mici orasele. si ei au spirit stiti de care ..de conducere.
Raspunde

LpF9c7c25F

Acum 8 ani

Wonderful article I have sarevel adult doggies and an amazing adult kitty that we have adopted. They don't mind that I am not always home. They love the warm home they have, the food and laying at our feet or on our laps in the evening If I could, I would take them all home. Don't ever think it isn't fair giving them a home is a gift.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus