Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Vestea buna: Avem tren estival Sibiu-Constanta. Vestea proasta: face 12 ore!

CFR Călători a anunțat astăzi că adaptează, în perioada 15 iunie - 9 septembrie, circulaţia trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013 și include în Mersul Trenurilor o rută Sibiu-Constanța, cu oprire în Gara de Nord din București.

Astfel, 31 de trenuri vor asigura legături între principalele oraşe din ţară - Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Satu Mare, Suceava, Iaşi, Galaţi şi litoralul românesc (Constanţa/Mangalia). Trenurile vor fi introduse în circulaţie treptat, conform orariilor plecări/sosiri, conform unui comunicat remis Agerpres.

Aşadar, cu plecare din Sibiu, după amiaza, la ora 18h36, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti (plecare ora 03) şi va sosi pe litoral în cursul dimineţii, la Constanţa, ora 6h52 şi Mangalia ora 8h52, cu opriri în toate staţiunile de la malul mării. Până la această oră nu au fost anunțate și prețurile biletelor pentru noile rute.

De asemenea, vor exista legături între Constanţa şi staţiunile de la malul mării - Eforie, Neptun, Costineşti, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate.

În acest sezon, ruta trenului estival care circula în sezonul anterior de la Bucureşti, pe timp de noapte, către mare, destinat în principal tinerilor şi celor care doresc să călătorească spre litoral la cele mai mici preţuri, va fi prelungită pentru a include şi relaţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti - Bucureşti şi retur.

Un alt avantaj pentru pasageri, la acest tren Regio Express (RE), este posibilitatea cumpărării online al biletelor, cu reducerea suplimentară de 5%.

Călătorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Călători recomandă biletul dus-întors, care are o reducere  de 10%. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

eu

Acum 10 ani

Mergi la cuseta.Dai un ban da stai in fata
Raspunde

siby

Acum 10 ani

550 km in 12 ore, adica 45 km/ora media orara! Suntem in 2013 sau in 1913? Cica un alt avantaj la acest tren......care este primul avantaj de fapt? mai bine mergeti la Marea...Mediterana!
Raspunde

brrrrrrrrrrrrr

Acum 10 ani

tare tare de tot.....merge la barcelona trenul dei trebuie 12 ore?
Raspunde

Ion

Acum 10 ani

Daca reusesc sa puna cursa de avion pe Barcelona si low cost... o sa le rugineasca trenul
Raspunde

cfr

Acum 10 ani

era unu in campanie de alegeri a promis ca daca va fi votat calea ferata sibiu - brasov va fi electrificata ducetiva si vedeti citi stilpi s-au montat si promisiunile continua cu marile proiecte de subminare
Raspunde

MARCU

Acum 10 ani

BATAIE DE JOC !!!!! ASA RUTA(SIBIU-RM.VILCEA-CONSTANTA...) ASA MANAGER PRIVAT: DOROBANTU VALENTIN CUM PUTETI CRITICA O HOTARARE LUATA DE DOROBANTU , MANAGERUL FRUSTRAT SI AROGANT DE LA CFR CALATORI ??? DACA EL ASA VREA ASA SE FACE, CE DACA DUREAZA CALATORIA 11-14 ORE PANA LA CONSTANTA SAU MANGALIA , EL ORICUM, CA MANAGER , FACE CE POFTESTE, NICI NU-L INTERESEAZA DURATA CALATORIEI SAU MAI ALES CONFORTUL CALATORULUI . EL A TAIAT SALARIILE A 14 000 DE ANGAJATI SI LUI \"SI-A TRAS\" APROAPE 10 000 DE EURO/LUNA SI ...
Raspunde

ptr. siby

Acum 10 ani

de la Frankfurt la Mediterana/Marseille 7,5 ore cu TGV si 38 de euro!
Raspunde

geo

Acum 10 ani

aveti ideea cate vagoane pleaca din sibiu si cate ajung in bucuresti daca se mai ataseaza peundeva ms
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Minim 12 ore si 20 minute pana la Constanta -18.35 plecare Sibiu/6.55 sosire Constanta. Alta varianta: IR1528 Plecare Sibiu 6.10-sosire Bucuresti12.00, apoi IR1683 plecare Bucuresti 14.00-sosire Constanta 16.50 total 10 ore si 40 min. si se circula doar ziua cu trenuri de clasa superioara! Unde mai pui ca ai si 2 ore timp de masa in Bucuresti!!!
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Puteau sa-l introduca pe Brasov-Bucuresti-Constanta, pana la Bucuresti vreo 6 ore si cu inca 3 ore pana la Constanta ajungea la 9 ore rezonabile, fata de 12 ore prin Slatina, Pitesti....VAAARZAAA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus